שאלה לגבי וויזת סטודנט...

groovyM

New member
שאלה לגבי וויזת סטודנט...

שלום לכולם. רציתי לדעת לפי מה נותנים את ויזת הסטודנט, אם מישהו רוצה ללמוד לתואר בארה"ב (נניח שזמן השלמת התואר הוא 3 שנים) , אז האם הוא מקבל ויזה לשלוש שנים ? או שמה הוא מקבל לשנה ואחר כך מעריך את זה בהתאם ללימודים (הרי אם הוא יקבל וויזה לשולש שנים, ולא יתקבל לשנה שנייה למשל....). אני מתכוון ללמוד בבית ספר למוזיקה באוקטובר הקרוב. לבית ספר הזה יש מסלול של שנה , ואחריו אפשרות להמשיך עוד חצי שנה. מה שאני מקבל בסוף הלימודים זו תעודה, יכול להיות שאני לא יקבל ויזה ללימודים שם ? (למרות שאני מראה שהתכוונתי ויש ביכולתי לעמוד בתנאים הכלכליים ?) , ואם אני כן מקבל ויזה אז לכמה זמן ? (שנה ? שנה וחצי ? ) תודה רבה.

groovyM

New member
ועוד שאלה ברשותכם....

כמה זמן לפני תחילת הלימודים אני רשאי להיכנס לארה"ב ? תודה.

jethro1

New member
כמה תשובות

את התשובה המוסמכת ביותר אם המוסד האקדמי יכול לספק ויזת סטודנט או לא תקבל מהמוסד עצמו. תרים טלפון ותשאל. ויזת סטודנט ניתנת לתקופת לימודיך בלבד, ותוכל להכנס לארה"ב 30 יום לפני תחילת הלימודים. בכל אופן, לכל מוסד אקדמי שמכבד את עצמו יש international student advisor וזו הכתובת שלך לכל שאלה

groovyM

New member
אוקיי תודה, עוד מישהו יכול לעזור לי

בשאר השאלות...? תודה.

jethro1

New member
תגיד לי, לא עניתי לך?

-1 אם המקום מעניק ויזה, ואת זה תוכל לברר במזכירות של המקום עצמו, זה יהיה אך ורק לאחר שתוכיח שיש לך מימון. מימון לכמה זמן, וכמה בדיוק אף אחד לא יכול לנחש. תתקשר ותשאל. ולא, ויזת סטודנט לא תלויה אם הלימודים הם לתואר או לא. -2 אתה מקבל ויזה למשך זמן לימודיך, לא יותר ולא פחות. אם הלימודים הם 3 סמסטרים, תקבל ויזה לשנה וחצי. לא צריך להאריך. זה מגיע בחבילה אחת. לגבי שאר השאלות, כמו למשל מה קורה אם אתה עושה עוד חצי שנה או לא, מה קורה אם אתה מפסיק ושאר ירקות תתקשר לאדם ששמו International Student Advisor והוא יהיה סבלני לכל שאלה וגחמה. על זה הוא מקבל כסף. -3 תוכל להכנס לארה"ב 30 יום לפני תחילת הלימודים עכשיו אתה מרוצה?

groovyM

New member
אוקיי.... Take it easy man.....

תודה על העזרה
.

menisc

New member
you can contact my friend

[email protected] who experienced the same thing you want to. He is a musician who came to the US asn a student and has been here for 5 years. You can also check www.usisraeltax.com for tax information. good luck

למעלה