שאלה לגבי ויטמין A

שאלה לגבי ויטמין A

אנחנו לא בדיאטה ורק נותנים מספר תוספים (אבץ ופרוביוטיקה), האם ניתן לתת ויטמין A שלא כחלק מפרוטוקל שלם? ראיתי המלצות על מוצר של קלייר (דרך האתר של יעקב). בני בן 5 , במידה וכן נותנים מהו מינוץ מומלץ ולא מסכן? תודה מראש

ן כדאי לתת אבל תבדקי תפקודי כבד כולל GGT

שלום לך, ויטמין A נוזלי של קלייר מצויין לנושא של קשר עיין, קשב ואינטראקציה. מינון נקבע לפי גודל ומשקל הילד ותפקודי הכבד שלו. האם הוא על הדיאטה או אוכל רגיל?

תודה תלמה

הוא לא על דיאטה, ולצערי אוכל זוועה. בן 5 במשקל 12 ק"ג. וכל נושאים שהזכרת אכן בעייתים אצלו, נזכרתי בויטמין A כי אני זוכרת שבעבר כתבת על מבט צידי שתיסוף של ויטמין A יכול לעזור. ולאחרונה זה יותר בולט לי מתמיד. סורי על השאלה הטמ
, מה ואיפה עושים בדיקת תפקודי כבד?

razgalili

New member
תת משקל משמעותי

של הילד מאד מדאיג. כדאי מאד להתחיל גם עם אנזימים + 50 מ"ג ויטמין C חומצי עם הארוחה (להפריד מהפרוביוטיקה בחצי שעה) כדי לשפר את עיכול המזון ולכן את ספיגתו. יש מאמר על אנזימים במאמרי הפורום->תוספים. ניתן לקנות בארץ מספר אנזימים שמתאימים לילדינו אצל יעקב סקיר.

אופס...טעות במשקל

כנראה ברחו לי המספרים המשקל הנכון הוא 18 ק"ג. איך לא ראיתי את זה.

תפקודי כבד עושים בקופות חולים- זו בדיקה רגילה

תבקשי תפקודי כבד מלאים כולל אנזימים וגם GGT שהוא אנזים רק של הכבד. לגבי העדפות מזון ודיאטה - רוב הילדים משתפרים באכילה כשהם על הדיאטה. אך זה תהליך הדרגתי.

תודה תלמה ורז

ביום שני אני אצל הרופאה אבקש בדיקה כזו עבורו. חשבתי שזה כמו האבץ שמצאתי פה לגביו "המלצות" לגבי המינון.

JacobSk

New member
אני אנני חושב שויטמין A של קלייר

פיטרון טוב לתיסוף יום יומי.בגלל שזאת צורה לא טבית.מינון של ויטמין A אפשר לקבל במתן מולטיויטמין ויטספקטום של קלייר ושמן כבד דגים של נורדיק למשל בשני טוספים ויטמין A בצורת טבית. ויטמין A של קלייר טוב להשתמש במתן מגדוז בלבד או במיקרים שיש אלרגיה לדגים.

למעלה