שאלה לגבי ז'וליאנים של קליפת תפוז..
אז אחרי שקילקלתם אותי אני מבזבזת זמן על קישוטי מנות.. מכינה כעת ז'וליאנים מקליפת תפוז, לבוואריה שוקולד - תפוז.. מתכוונת להוציא מהם את המרירות בשתי הרתחות. שאלתי: להמתקה, להרתיח עם סוכר באותו משקל, כמו שמכינים קליפות מסוכרות.. או בסירופ סוכר סמיך?
אז אחרי שקילקלתם אותי אני מבזבזת זמן על קישוטי מנות.. מכינה כעת ז'וליאנים מקליפת תפוז, לבוואריה שוקולד - תפוז.. מתכוונת להוציא מהם את המרירות בשתי הרתחות. שאלתי: להמתקה, להרתיח עם סוכר באותו משקל, כמו שמכינים קליפות מסוכרות.. או בסירופ סוכר סמיך?