שאלה לגבי ז'וליאנים של קליפת תפוז..

judi1

New member
שאלה לגבי ז'וליאנים של קליפת תפוז..

אז אחרי שקילקלתם אותי אני מבזבזת זמן על קישוטי מנות.. מכינה כעת ז'וליאנים מקליפת תפוז, לבוואריה שוקולד - תפוז.. מתכוונת להוציא מהם את המרירות בשתי הרתחות. שאלתי: להמתקה, להרתיח עם סוכר באותו משקל, כמו שמכינים קליפות מסוכרות.. או בסירופ סוכר סמיך?
 

terroir

New member
סירופ סוכר 50%

אחרי הוצאת המרירות, מכינים סירופ סוכר (50% סוכר ו-50% מים), מביאים לרתיחה ומוסיפים פנימה את הז'וליינים. מבשלים על אש נמוכה מאוד (לאידוי מינימלי של מים) עד שהקליפות נראות מזוגגות. מסננים אותן מהסירופ במסננת, וזהו.
 

judi1

New member
אחלה..

חייבת להודות שאני מתמוגגת מהמענים האלה על השאלות המיידיות שלי.. תודה.
 

judi1

New member
כשאתה אומר 50%..למה אתה מתכוון?...

50% במשקל או בנפח?
 

terroir

New member
משקל. תמיד משקל.

לפחות כל עוד אני מבקש מאנשים אחרים לציין מידות משקל לסוכר במתכונים שהם מביאים, זה גם מה שאני עושה
 
למעלה