שאלה לגבי זמינות תרופות

laurita19

New member
שאלה לגבי זמינות תרופות

שלום לכן בנות! אני אמורה לקבל מחזור בימים הקרובים ולהתחיל סיבוב ראשון של ivf...והשאלה שלי היא האם יש זמינות של תרופות בבתי מרקחת בדרך כלל? האם יש מצב שאני לא אמצא משהו ושאני אצטרך להתחיל להתרוצץ? אמרו לי לקנות בלין בחיפה כי רק שם יש את הכל....האם מישהי קונה שם? נתקלה בבעיות? תודה רבה וסליחה על החפירות ריבוי שאלות.....

אני קונה בלין

בפעם האחרונה שהייתי שם הייתי אמורה לקנות 4 קופסאות מנופור והיתה רק אחת (!) וגם היא כבר היתה במדף אחר, אבל בלי שם. אז הרוקחת הביאה לי אותה, אבל אמרה שיש סיכוי שמישהי כבר "תכננה עליה".
מלבד זאת לא נתקלתי בבעיות שם. יכולה להגיד לך שחלק מהתרופות ניתן להשיג גם בבתי מרקחת של סופרפארם, למשל אוטרוגסטן אם רשמו לך.
בהצלחה! הלוואי וקנייתך הראשונה תהיה האחרונה!

laurita19

New member
תודה על המענה

ממש תודה לך על המענה...אני ממש בהתלבטות אם לחכות עד ליום הראשון או לקפוץ לפני ולקנות....מה עושים אם אין משהו? אני ממש מבולבלת ראה לי אני אקפוץ לשם פשוט יום לפני המחזור וזהו...

לכי לפי הפרוטוקול

גם לי הרופאה בפעם הראשונה אמרה "תקני הכל היום" כשנתנה לי את הפרוטוקול. הלכתי, קניתי, הזדעזעתי מהמחיר (1500 ש"ח הן עלו לי). בפועל התרופות בעיקר מחכות במקרר. תסתכלי על הפורטוקול ותראי עם איזו תרופה את מתחילה- היא הקריטית. את יכולה גם "לתת לאצבעות ללכת במקומך" ולהתקשר קודם לבית המרקחת. בלין זה דורש סבלנות, אבל אם זו טרחה להגיע פיזית לשם- זה אולי שווה את זה. מציעה במקביל לנסות בסניפים אחרים או בסופרפארם כי הרבה פעמים הם יכולים להגיד לך באיזה סניף יש וכמה מכל תרופה...

anguly

New member
אני תמיד קניתי את המקסימום שנתנו לי

לעתים הקופה הגבילה לכמות של כמה ימים.
אבל בהחלט עדיף להקדים ולקנות ולא להתקע

מסכימה לגמרי, אבל..

התכוונתי שאם אין בדיוק במלאי וזו לא התרופה הראשונה הרשומה בפרוטוקול, זה פחות לחוץ ואפשר לחזור כשיהיה במלאי...

למעלה