שאלה לגבי זמנים

קובי נ

New member
שאלה לגבי זמנים

ניסיתי להקפיץ מדף מס' 2..לא הלך לי
בהמשך לשאלתי על הגירה ליזמים. לפי מה שמופיע באתר ההגירה זמני העיבוד של התיקים במסלול קוויבק קצרים ביותר..אפשר לסמוך על זה? כתוב שם 60 חודשים ל-50% מהתיקים בפדרלי.. 5 שנים? תודה רבה

צרף בבקשה את הלינק לטבלא המדוייקת שבה ראית את

הנתון. זה תלוי שגרירות ומסלול, אין לנו הרבה ניסיון עם המסלול של הייזמים, אבל אם כל הניירת שהגשת תקינה, זה אמור להיות מהיר יותר ממסלול מפושט, אם אתה עושה מסלול יזם פדרלי דרך תל אביב כי מגישים מייד תיק מלא. אין לי מושג אם תיקים כאלה מחכים בתור ואם כן כמה.

קובי נ

New member
הנה הלינק

אני מדבר על שני דברים נפרדים, לגבי מסלול יזמים אין נתונים על קוויבק בעוד שפדרלי כתוב 40 חודשים ולגבי SW הפרש ניכר ..ולפי מה שהבנתי אם אני עצמאי אני יכול להגיש בקשה על סמך זה בלי התחייבות להשקיע ..בשונה ממסלול יזמים. תודה רבה.

מסלול עצמאים

לפי הלינק הפדראלי הרצ"ב, או שאתה נכס תרבותי, או ספורטאי מצטיין, או שאתה בעל נסיון רב בניהול משק חקלאי ובעל יכולת לקנות ולתפעל משק שכזה בקנדה. אולי יש גם מסלולים לעצמאיים לפי פרוב', אבל לא מכיר...

קובי נ

New member
צודק

כוונתך למסלול יזמים בפדרלי לעומת עצמאים SE . בקוויבק יש אפשרות לעבור או כעצמאי או ב- SW וזה באותה קטגוריה רק שבמסלול עצמאי שואלים בהערכת סיכויים כמה כסף יש לך. לפי מה שהבנתי מספיק שזה ב- NOC ולא כמו בפדרלי SELF-EMPLOYED WORKER Foreign national who : Comes to Québec to create his employment by working in an occupation defined in the National Occupational Classification. Has a minimum net worth of $100,000 CA, legally obtained, with his accompanying spouse or de facto spouse, if any. Has at least two (2) years experience working in the occupation or trade that he intends to practice in Québec.

קובי נ

New member
תוספת קטנה

העניין הוא שלמרות שאני עומד בקריטריונים של קוויבק... מתחושה כללית נראה לי שמקום יותר טוב להקים עסק זה בטורונטו..אז אולי עדיף לחכות עוד שנה וחצי לאישור ולהשקיע עם סיכוי להצלחה.

למעלה