שאלה לגבי זמני נסיעה והדרכים

K A R I N

New member
שאלה לגבי זמני נסיעה והדרכים

המומלצות... אני נוסעת שבוע הבא לשרלוט בצפון קרוליינה, כמה שאלות: 1.כמה זמן נסיעה זה מפלורידה לצפון קרוליינה? 2. איך מומלץ להגיע מפלורידה לצפון קרוליינה? (לשכור רכב? רכבת? אוטובוס?) 3.האם אני צריכה לעשות רשיון בפלורידה (כפי שנאמר לי) כדי לנהוג ב צפון קרוליינה?..... לא מספיק רשיון בינלאומי בארץ? אם למישהו יש מידע על דרך הוצאת הרשיון שיכתוב בבקשה. זה ממש דחוף לי ואני מודה מראש לכל מי שיענה.

hadase1

New member
בהמשך לפתגם שכתבת בסוף ברור שכן עדיף לאהוב אף

שלום קרין

לגבי זמני נסיעה, תצטרכי לבדוק כאן, או לתת לנו מידע לגבי עיר המוצא. ממיאמי, בקצה פלורידה, זאת נסיעה של כ-750 מייל בערך 12 שעות. מג´קסונוויל שהיא קרובה יותר, מדובר ב- 400 מייל, כ-8 שעות. לגבי אופי הנסיעה, לדעתי עדיף לטוס. אם את לא מורגלת בנהיגות כאלה זה יכול להיות קשה מאוד, מה גם ששכירת רכב יכולה לעלות יותר כיוון שיש קנסות אם את מחזירה את הרכב במקום אחר. לגבי רכב, רשיון בינלאומי של ממסי יכסה אותך עד ששה חודשים למיטב ידיעתי. במידה ואת גרה בארה"ב באופן קבוע אזי תצטרכי רשיון אמריקאי מקומי. בהצלחה.

K A R I N

New member
מקומות מוצא

אני צריכה לדעת זמני נסיעה משוערים ברכב מקי לארגו (מיאמי) לשארלוט(צפון קרוליינה). ומשארלוט לניו יורק. תודה לכל מי שיעזור

למעלה