שאלה לגבי זר:

שירי71

New member
שאלה לגבי זר:

האם כדאי ללכת על זר ורדים? שאלתי עולה דווקא כי חשבתי ללכת על משהו שונה, מסוג הזרים היותר "נשפכים" ומסתבר (כך נאמר לי) שהפרחים האחרים מחזיקים מעמד פחות טוב מוורדים, שהם פרח עמיד יחסים והצפיפות בזר מחזיקה אותם ולא נותנת להן "ליפול". מה חושבים? הסתכלתי בכמה זרי וורדים והם מדהימים, השאלה מה עם פרחים אחרים? למישהי יש נסיון? ואם כבר וורדים, אז איזה צבע? רק בורדו או צבעוני? ואם צבעוני האם גם לבן וצהב או שזה בהיר מידי (חתונה בערב ולא בצהריים)???

יעלי2

New member
לשירי, גם אני מתלבטת באותו ענין בדי

בדיוק! ממש הוצאת לי את המילים מהפה (רק שהחתונה שלנו בפברואר אז עוד יש לי זמן להשתעשע עם זה). בגדול, אני חשבתי לרדת מענין זר הורדים המסורתי. מצאתי פרח נורא יפה ופופולרי שאת שמו אני לא זוכרת, אבל יש לו נוכחות. וללכת עליו. אם אמצע תמונה אני אשלב כאן. בכל אופן היינו בחתונה בנובמבר שהכלה החזיקה בזר בסגנון הנשך, והוא היה אשכרה נבול לגמרי, עייף והחטיא את המטרה. אני אבדוק גם ענין טוליפים-צבעוניים, אם הם גם מתאימים לזר כלה, והם נפוצים בחורף. בנוסף, אם בסוף אחליט על וורדים, אני לא חושבת שהם יהיו בצבע בורדו. יש המון וורודים דומיננטיים שלא נראים אנמיים. גם צהוב בהיר נראה לי מלכותי ומשגע. ויתכן שיהיו לי תוספות עדינות בצבע לילך או ורוד על השימלה, אז יתכן שהוורדים אם יהיו, יותאמו בצבעם. עזרתי? גם אני צמאה לשמוע דיעות נוספות!

תוכי

New member
ביום החתונה

שלי בסלון הגיע שליח למישהי עם זר שנתלה על היד ז"א היא לא החזיקה אותו אלא תלתה על היד

שמופית

New member
לפרח שבתמונה קוראים כלות

עם מלעיל (הדגשה של ההברה הראשונה) והוא פרח שמיועד לזרי כלה. לשכן שלי היתה פעם חלקה בפרדס עם הפרח הזה, רק בלבן. מעניין עם צבעו את הזר או שזה הצבע במקור. עד כמה שידוע לי, יש רק כלות לבנות... אגב, הזר יפהפה

שירי71

New member
הכתומים זה כלות או קלות

לא ברור לי מה הדרך הנכונה לכתוב את שמן והן צבועות כי בטבע הן עד כמה שידוע לי בלבן. הזר הלבן משמאל מדהים[

*שיר

New member
../images/Emo39.gif מנסיוני האישי והדל ../images/Emo39.gif

הזר שלי היה זר שהורכב מ-50 ורדים, בעיקר לבנים וכמה בצבע צהוב-לימון. בעיני הוא היה מקסים, אבל חברה שלי טוענת עד היום שהיה יותר יפה אם הוא היה רק לבן. לדעתי, לפי התמונות של יעל של צביקה זר אדום בערב הוא מהמם אבל קצת דרמטי. ליעל זה התאים כמו כפפה ליד, אבל יכול להיות שעם השמלה (ואופי הכלה) שונה, אז צריך ללכת על צבעים עדינים יותר...
לגבי רעננות: את הזר שלי לקחתי ביום חמישי אחה"צ, שמתי אותו במקרר (זוכרות את התמונה?
) והוצאתי אותו ביום ששי בבוקר. הזר נראה מעולה ורענן כל יום ששי וגם למחרת. למרות שלא היה במים עד יום ששי בערב, הפרחים עדין נראו רעננים ויפים. וכמו שרחלי אמרה הצפיפות שלהם תרמה לתחושת הרעננות.

ואני דווקא חשבתי שהזר שלי היה

עדין... כי הוא היה בצבע בורדו בהיר, ובהתחלה רציתי בורדו דם/שחור, אז זה באמת היה דרמטי.... בכל אופן, נראה לי שכל החתונה שלי היתה דרמטית משהו, לא?? הקאלות הן פרחים מאד יפים. לא יודעת אם יותר יפים מורדים... דרך אגב הזר בצורת טיפה מצד שמאל בתמונות שצירפת הוא מאד יפה....

dorlim

New member
הזר מקסים ../images/Emo39.gif

אבל אם הוא עמיד או לא? - את זה צריך לשאול את בעלות הנסיון. אני מאד מסכימה עם שיר שהזר צריך להתאים לאופי של הכלה ולאופי של השמלה ושל האירוע בכלל. אני, אישית, לא מוצאת שיש הגבלה לצבעים מסוימים.

shelycat

New member
זר כלה ../images/Emo39.gif ../images/Emo68.gif

בחתונה שלי (ב 8-8-01) הזמנתי ממעצב הארועים שלי זר בצורת כדור (כמו כדורגל קטן(מוורדים בצבע סגול))שמחובר לו סרט סאטן לבן וכך הוא בעצם תלוי על היד ולא מפריע מידי אבל אפשר לשחק בו כשרוצים.

יעלי2

New member
צבעים לזר וורדים ../images/Emo20.gif

אתן/ם חושבות שזר כלה בצבע צהוב מתאים לא רק לאירוע יום (שאז זה ממש קלאסי)? אלא לסגנון מחוייט בערב? והאם לדעתכן האישית וורוד או סגלגל בזר וורדים, יראה אנמי מידי?

shelycat

New member
זר כלה בצבעים

אישית צהוב זה קיץ וכיף והכל אבל אני לא ממש אוהבת צהוב לפרחי חתונה כיון שהם משדרים יותר מידי פשטות ולגבי יתר הצבעים: אני השתמשתי בסגול לזר שלי שהתאים לצבעים הטבעיים שלי ולדעתי הוא משדר יוקרה אבל לא יותר מידי רשמי, אדום-בורדו נראה לי אישית דרמתי מידי, וורודים-סגלגלים נראים צבעי סתיו חורף יפים ומתאימים כמעט לכל דבר והם משדרים עדינות ואצילות, כתומים: הם יפים אבל סתמיים משהו לכלה.

למעלה