שאלה לגבי חברה אמריקאית

תודה, אז מה אתה מציע ?

אם מחו"ל סולקים דרך טרנזילה בארץ, הווה אומר תושב מחו"ל קונה את המוצר/שרות מהחברה בארץ, האם צריך לשלם מע"מ על מכירות לחו"ל ? מה לגבי לפתוח חשבון בחו"ל דרך סיטי בנק? מה זה נותן לי ? איך הייתם מציעים לי לתכנן את המיסוי כדי שאני אהיה 0 בתשלומי מס

nirdagan

New member
אני מסכים עם יזם

וכן לדעתי כדי שתשלם 0 מס עליך לא להרויח.

שאלה לגבי חברה אמריקאית

יש לנו חברה אמריקאית רשומה בדלוואר, עכשיו אנחנו צריכים להתחיל לקבל תשלומים - צריכים לפתוח חשבון בנק בארה"ב ולפתוח חשבון סליקה לכרטיסי אשראי. השאלות שלי הן: 1. איך עושים את זה? האם אפשר לעשות את זה מהארץ? 2. האם צריכים ליווי משפטי ורואה חשבון אמריקאי ? 3. האם אפשר לקבל תשלומים מלקוחות בארץ עבור החברה האמריקאית? האם צריכים לשלם מע"מ בארץ עבור התקבולים ? 4. מה לגבי חשבון בסיטי בנק בארץ/חו"ל ? מי שעבר את התהליך, נשמח לקבל את הצעותיכם, תודה, רועי.

nirdagan

New member
לא עברתי את התהליך

2. אינני מומחה לחוק החברות בדלוור אבל מן הסתם תצטרכו להגיש דוחות לשלטונות המס שם, ולכן אתם צריכים מומחה שיעזור לכם להכין את הדוחות הדרושים. 3. ברור שמותר לך לקבל כסף מלקוחותיך. כל עוד החברה מנוהלת בארץ, מס הכנסה ומס ערך מוסף יראו אותה כתושבת הארץ לצורכי מס. זה אומר בין השאר שיש חובה לגבות מע"מ מלקוחותיך הישראלים. נראה לי מוזר שפתחתם חברה בדלוור לפני שבדקתם את עלויות הניהול ושיקולי המיסוי.

למעלה