שאלה לגבי חוסר רצון לאכול

שאלה לגבי חוסר רצון לאכול

חמתי חולה במחלה כבר מספר שנים. בשנה האחרונה מקבלת את האוכל טחון ואז לא צריכה ללעוס ואוכלת את חלקו. בשבועיים האחרונים אינה מוכנה לאכול גם את האוכל הטחון. סוגרת את הפה ולא אוכלת ואם המטפלת מצליחה להכניס לה היא שומרת את האוכל בפה ובסוף מוציאה. ניסינו מאכלים שונים וכמובן גם אוכל לא טחון. נכון להיום אוכלת 2 עוגיות ביום ואנחנו ממש מיואשים. מה ניתן לתת? מה זה המשקאות כמו אנשור? האם צרים מרשם רופא? איפה קונים את זה? האם יש ויטמים מומלצים? אשמח לכל תשובה

אסתרס

New member
אינשור זה לא משקה, זה ארוחה

קופסת אינשור זו ארוחה מלאה המכילה את כל אבות המזון וכל הויטמינים שמכילה ארוחה אחת.אינשור מופיע בכמה טעמים לבחירה, אפשר לקנות בכל בית מרקחת ללא מישם רופא. בקופח יש הנחה .

zs1957

New member
ברוכה הבאה לפורום אורלי יש

שלום אורלי, אם אמך לא מעונינת לאכול לא להכריח אותה . תנו לה אינשור פלוס ניתן להשיג בבתי המרקחת של קופת חולים יותר זול מהפרטי. זה תוסף מזון עשיר מאד בויטמינים מינרלים . אני נותנת לאמי הרבה זמן אינשור + יש בטעם שוקולד וניל ותות. אם היא סכרתית יש משהו אחר ללא סוכר תבדקי עם הרוקח בבית המרקחת. חשוב לתת לשתות מים תה מרק אפשר למהול את המרק בדיסה בית או בחלב. כל טוב, זהבה שחם

../images/Emo140.gifברוכה הבאה אורלי יש

בקשר לרצון לאכול ,אני הייתי במצב שלך כלומר דוד של בן זוגי היה מאושפז בבית חולים ולא רצה לאכול כלל ערבבתי לו את הירקות התחונות עם מרק עוף צח כדי שהאוכל יהיה דליל לקחת כוס חד פעמי כדי שיהיה לי נוח לשפוך את המרק יש לפיו ולפני שהאכלתי אותו הייתי אומרת לו שזה קפה אותה ואז היה פותח בקושי אבל אוכל. תנסי לומר לחמותך שזה אוכל שהיא אוהבת. או להאכיל אותה עם מזרק גדול ישר לתוך הפה, לאחר שבוע הדוד סגר את פיו בחוזקה ואז שמו לו זונדה , אוכל ישר מהאף לקיבה,

למעלה