שאלה לגבי חיבור לאינטרנט

dory30

Well-known member
היום הרשת התנתקה לי, ללא כל סיבה לעין, במחשב לנובו ושמפעילה אותו מערכת וינדוס 10- פעמיים בהפרש של 8 שעות . הצלחתי להחזיר לאחר חיבורים וניתוקים. מדוע זה קורה? אני שואל כי כבר חודשים שזה לא קרה לי, מאז שהייתה הפסקת חשמל בדצמבר. אגב, אני מחובר לראוטר B של בזק.

frankthe2

Active member
אז מצבך מצויין כי אצלי זה מתנתק פעם בשבועיים אם לא יותר... הכל יכול להיות - היה צריך לאפס את המודם, הרשת של בזק נפלה בכל האיזור שלכם, יכולות להיות כל כך הרבה סיבות והאמת אתה לא יכול לדעת את כולן. התנתק וחזר לעבוד - ממשיכים הלאה...

dory30

Well-known member
אז מצבך מצויין כי אצלי זה מתנתק פעם בשבועיים אם לא יותר... הכל יכול להיות - היה צריך לאפס את המודם, הרשת של בזק נפלה בכל האיזור שלכם, יכולות להיות כל כך הרבה סיבות והאמת אתה לא יכול לדעת את כולן. התנתק וחזר לעבוד - ממשיכים הלאה...
תודה. כך נהגתי. אם התקלה תמשיך לחזור על עצמה אפנה לבזק- ואז רוב הסיכויים שיגידו לי להחליף ראוטר. כמובן כי הם רוצים להרוויח ממני.

ירון מקשקש

Well-known member
מנהל
תודה. כך נהגתי. אם התקלה תמשיך לחזור על עצמה אפנה לבזק- ואז רוב הסיכויים שיגידו לי להחליף ראוטר. כמובן כי הם רוצים להרוויח ממני.
איזה רווח יש לבזק שתחליף נתב? אתה מחזיר מקבל אותו אחד בדוק ושאמור להיות תקין...ואם יש לך נתב מיושן מימי הסבתא אז ממילא כדאי לחדש

dory30

Well-known member
איזה רווח יש לבזק שתחליף נתב? אתה מחזיר מקבל אותו אחד בדוק ושאמור להיות תקין...ואם יש לך נתב מיושן מימי הסבתא אז ממילא כדאי לחדש
שלום לך. החלפתי לפני שנה וחצי והוא נחשב לחדיש. ברגע שאני מחדש, הם מרוויחים מהמכירה. בשביל מה הם מחזיקים מחלקת מכירות, לדעתך?

ירון מקשקש

Well-known member
מנהל
שלום לך. החלפתי לפני שנה וחצי והוא נחשב לחדיש. ברגע שאני מחדש, הם מרוויחים מהמכירה. בשביל מה הם מחזיקים מחלקת מכירות, לדעתך?
נתב משכירים לרוב..אני משכיר ויש לי אחריות ויש לי החלפה חינם..נתב לא קונים לדעתי, מיותר לקנות כי מתיישן עם הזמן ..יוצאים תקנים חדשים שמתאימים לחומרת הפון מחשב נייד וכו'. אם כבר לקנות אז נתבים יקרים חזקים לבתים גדולים בעיקר..זה למשתמשים כבדים גיימרים עורכי וידאו וכו'.

למעלה