שאלה לגבי חיטוב הגוף

פיתה3

New member
שאלה לגבי חיטוב הגוף

אני מתאמן 5 עד 6 אימוני כוח בשבוע (abc) עכשיו אם אני מתחיל בתקופת חיטוב אני נישאר באותה תוכנית אימונים רק משלב את האירובי והדיאטה או שאני יכול להוריד לפחות אימונים בשבוע דוגמא ab כי בכל מקרה לא עולים במאזן קלורי שלילי בתקופת החיטוב במסה או שאני ירד יותר בשריר כי אני מוריד עצימות או שזה מספיק מה מומלץ?

oridoron77

New member
תשובות

1. האימונים שתיארת נשמעים מוגזמים. צורת החילוק של ABC לפעמיים בשבוע מוגזמת גם בתקופת מאזן חיובי. כמובן שבתקופת גרעון אתה תצטרך לקצץ מימי האימון ומנפח האימון. 2. אם המטרות שלך היא שמירה על מאסה וכוח בזמן החיטוב, אתה יכול ללכת על AB פעמיים בשבוע כאשר שריר גדול מקבל 4-6 סטים ושריר קטן מקבל 1-3 סטים. גם שיטת חילוק A שלוש פעמים בשבוע יכולה לעבודה, וזאת כאשר אתה עושה רק תרגילים מורכבים הפועלים על כמה שיותר חלקים בגוף (3-4 תרגילים עם 3 סטים לכל תרגיל). 3. ההמלצה הטובה ביותר היא ללכת לתזונאי ספורט על מנת לקבל תפריט, ולדאוג שאתה מתוסף כמו שצריך (מאחר ואתה נמצא בסביבה קטבולית במשך רוב שעות היום, זה חשוב). 4. ממליץ לך גם כאשר תחזור לתקופת מאזן נייטלרי\חיובי, לא לאמץ את שיטת החילוק של ABC על פעמיים בשבוע. אורי

oridoron77

New member
זה לא עניין של רע וטוב

לבצע abc פעמיים שבוע גובה מחיר התאוששות גדול מידי, ואינו נותן מספיק זמן לתהליכי אדפטציה להתרחש. אם בצורת העבודה הזו הצלחת להתקדם, אז תדע שעל צורות חילוק של ab, aaa אתה תתקדם מהר יותר, עם פונטציאל נמוך יותר לפציעות. אורי

למעלה