שאלה לגבי חייה של ויקטוריה

munahila

New member
שאלה לגבי חייה של ויקטוריה../images/Emo58.gif

קראתי את התקציר על חייה של ויקטוריה ורציתי לשאול: מה קורה לאחר הפרידה ממייקל בולדווין? האם ויקטוריה נוטשת את ג'נואה -סיטי לנצח?!?!? מצפה לתשובה...

python 4

New member
OMG!!! פספסתי את ה- ../images/Emo58.gif הזה...

שניהם ביחד? לאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא.........

Dawn12

New member
לצערי זה נכון ../images/Emo58.gif

הת'ר טום עזבה את "צעירים" בדצמבר האחרון, ויחד איתה גם ויקטוריה עזבה את ג'נואה סיטי ולא נראה שיש כוונה להחזיר אותה בקרוב... האמת היא שאם הת'ר לא תחזור - עדיף בהחלט להשאיר גם את ויקי מחוץ לעיר. אני לא רוצה לראות שום שחקנית שתנסה להיכנס לנעליים שלה כי זה לא יילך. ובעניין מייקל, עיתוי העזיבה של ויקי פגע גם בו כי התחיל להיות ביניהם משהו באמת טוב. כולנו יודעים שמסיבה בלתי ברורה, לא קורה הרבה בתחום הרומנטי בחייו של מייקל ועד שהוא וויקי (מי היה מאמין, הא?) התחילו להתקרב - היא החליטה לנטוש את הספינה.

אור2221

New member
הממ... (S)

זהו, שאני לא בטוחה שתרגיש את זה כשתראה את העלילה הנוכחית של ארצות הברית. אני מאוד אוהבת את ויקי, אחרי ניקי - היא הדמות האהובה עלי ביותר וברור לי שזה בעיקר בגלל הת'ר, שתפסה את הרוח המיוחדת של ויקי - קצת ויקטור, קצת ניקי, קצת אישה סקסית ומפתה, קצת ילדה קטנה שרוצה שהכל יהיה בסדר במשפחה שלה... וגם אני אמרתי ש"זה לא שווה בלי הת'ר". אבל אני מקבלת את הקלטות עם הSTORYLINE האמריקאי, וזה פשוט בלי נסבל בלעדייה, כל הסיפורים שקורים עכשיו למשפחת ניומן ובמיוחד כל הסיפור עם אבי, הילדה של אשלי וויקטור - ממש משהו חסר שם בלי ויקטוריה. ניק היה ממש אדיש לעניין, ואני כל כך חיכיתי לויקי, שתהיה בשוק ותקרא לאשלי בכל מיני שמות לא יפים. אם המחליפה תהיה שווה משהו, אני מוכנה לתת לה סיכוי - מדכא אותי שויקטור וניקי לא מדברים עליה, כאילו היא לא קיימת. אור.

Dawn12

New member
יש משהו במה שאת אומרת

לא חסרות דוגמאות לשחקנים שנכנסו לתפקידים מבוססים ופופולריים והצליחו להפוך אותם לשלהם (כמו ג'ס ופיטר למשל) אבל אני לא יודע, במקרה הזה אני עדיין סקפטי. מה שכן, אני מסכים איתך לגמרי שזה מאוד פוגע בסיפורים של הניומנים. העניין הוא שזה נכון לגבי כל תקופה וכל סיפור שקשור אליהם. אם היא היתה עוזבת לפני שנה היו גם אז מספיק סיפורים שהיו ננפגעים בגלל זה. היא פשוט דמות יותר מדי חשובה בשביל לוותר עליה, מה שמעלה את השאלה (שכולם שואלים מן הסתם) - למה באמת ויתרו עליה.

אור2221

New member
היא רצתה סיפור רציני

והם רצו להוריד אותה לשתי אפיזודות בשבוע + קיצוץ בכסף. היא גם רצתה את ברודויי, וY&R מצולמת בחוף המערבי (בניגוד לOLTL שהיא בחוף המזרחי) אור.

בוזיקית

New member
פעם היתה איזו כונפה שניסתה להכנס

לנעליים של ויקטוריה אבל איחסה! היא היתה ממש תת רמה! אין על ויקי האצילית והמיוחדת!

למעלה