שאלה לגבי חיסון

saritnu

New member
שאלה לגבי חיסון

שלום לכם, ביום חמישי יש לבתי בת ה - 2.5 חיסון בטיפת חלב. בתי די מפחדת מרופאים וגם טיפת חלב זה לא תענוג בשבילה. שאלתי לבעלי הניסיון, האם כדאי לדבר איתה מראש על הזריקה ולנסות להכין אותה לזה כבר מעכשיו ( ולקחת סיכון שההסברים לא ישכנעו אותה ויגרמו שלא תהיה מוכנה בכלל להיכנס לטיפת חלב ) או פשוט להביא אותה לשם ביום חמישי ובסוף הפגישה עם האחות פשוט "להפתיע " אותה עם החיסון. המון תודה מראש שרית

כן. זה בדיוק מהשאני עשיתי לפני שבוע

וחצי כשהיינו צריכים לקבל את החיסון האחרון ובאיחור רב מאוד (מעל שנה וחצי כנראה). האמת היא בכתה משהו שנראה לי כמו חצי דקה ובסוף נרגעה. אבל כבר לא הסכימה לשתף פעולה עם האחות יותר ויצאנו לבקשתה משם שנלך כבר מפה. תאמינו לי שהיה ממש נורא - נכנסנו לבניין והיא כבר התחילה להגיד שלא רוצה רופא וכו' - נכנסנו לאחות - היא טיפה התבכיינה ואחרי שראתה את הצעצועים ונתנו לה גם לצייר כדי להרגע, היא באמת נרגעה והתחילה לשתף פעולה. ואחרי 25 דקות שבה בדקו את ההתפתחות שלה רק אז היא ביקשה להכין אותה לחיסון. אחריו היא כבר הפסיקה לשתף פעולה עם האחות ורק היתה אליה נחמדה עד שיצאנו משם לבקשתה. לרגיעה שלה סופית (ולהרגעת הרגשי אשם שלי) קניתי לה גלידת שמנת (מה שבחיים אני לא מרשה לה בבית במיוחד כשזה התחלת ההתקררות והחורף).

rev07

New member
את ביתי אני תמיד מכינה מראש

היא בת שנתיים ותשע ועשיתי לה חיסון לשפעת. באותו אחה"צ שלקחתי אותה הסברתי לה שאנחנו הולכות לעשות חיסון כדי שהיא לא תהיה חולה. הסברתי לה שזה קצת יכאב כי זה דוקר ושאני אהיה איתה ואחבק אותה עד שזה יעבור. אז באמת כשהגענו היא ידעה במה מדובר וברור שהיא בכתה כשדקרו אותה אבל לפחות היא לא היתה מופתעת, ואחרי 5 דק' הכל היה בסדר.

אמאורית

New member
היא מספיק גדולה בשביל לשתף.

ותצ'פרי אותה אח"כ במשהו שיהיה לה כיף. בהצלחה.

ashlaya

New member
גם לדבר וגם

לקנות ערכת רופא יש להשיג החל מ כ 20 ש"ח בלבד קניתי ערכה כזאת לבת של חברה והאמא הודתה שממש היה שינוי בגישה של הילדה חוצמזה אני נגד להפתיע בדברים כאלה למשל התמול הלכנו לרופא פיתאום עדי בוכה שהוא לא רוצה - והוא ממש לא ילד שפוחד מהרופא הסברתי לו שהוא יגיד לו לפתוח פה וכו וכו כשהגענו הוא היה למופת - ממש הייתי מיותרת שם בחדר הוא לא היה צריך עזרה ממני בכלום ! בהצלחה

למעלה