שאלה לגבי חיסונים.

שקדודי

New member
שאלה לגבי חיסונים.

בני הבכור אובחן כ PDD בני הצעיר שאינו בעל התסמונת הינו בן שנתיים וחצי ואמור להתחסן בחיסון המחומשת האחרון של גיל שנה (שאותו דחיתי) האם כדאי לפצל את החיסון או כלל לא לחסנו או שלחסנו באופן מלא? ושאלה נוספת - האם ישנו סיכון כלשהו בחיסון צהבת A של גיל שנה, במיוחד לילד שסבל בינקותו מצהבת ישירה? תודה מראש.

galigal33

New member
אני לא מאמינה

שמישהו פבה בפורום ימליץ לך לחסן. לא הייתי מחסנת כלל אם יש ילד PDD במשפחה.

JacobSk

New member
לפי דעתי יש חיסונים שאין אפשרות לבתל אותם

למשל פולחו ,טטנוס חייבים לעשות אותם.כמובן רצוי לפצל ו גם רצוי לתת לילד מספיק ויטמינים ומינרלים.

יעקב, שום דבר לא חייבים...

זה לגמרי בשיקול דעתו של ההורה. אני ממליצה לעשות מחקר משלך על חיסונים. את יכולה לקרוא במדור חיסונים באתר באופן טבעי, לקרוא בספרים ולהתייעץ בארגון חסון או ד"ר רוזנטל, ששניהם נגד חיסונים באופן גורף. את מוזמנת גם לקרוא כאן שירשורים ישנים בנושא. אני אישית לא מחסנת. גם לא נגד פוליו וטטנוס. הילד שלי דווקא קיבל את החיסון נגד טטנוס (זה החיסון היחיד שהוא כן קיבל), וכמובן את התמירוסל שבפנים, אבל נוגדנים - אין לו.

JacobSk

New member
תמי זה בידיוק מה שקרה עם אלון

הוא קיבל MMR אבל נוקדנים לחצבת לא היו לו.שווה לך לבדוק אופציה עם תחשיר הומיופתי נגד חיסון טטנוס דומה לזה שנתתי לאלון נגד MMR. בצד שני זאת אחראיות גדולה מאוד וגם מחלות קשות מאוד.אולי כדעי לעשות חיסונים האלה מאחורי גיל 3.

למעלה