שאלה לגבי חיפוש של מקום עבודה אחר

tomm6

New member
שאלה לגבי חיפוש של מקום עבודה אחר

אני לא ממש מרוצה מהתפקיד שיש לי כרגע (מרוצים ממני ואני לא מרוצה), ניסיתי לשוחח עם המנהל והוא אמר שאפשרויות קידום זה רק דרך מכרז. יוצאים מכרזים שרובם לא רלוונטים לגבי ובנתיים אני סובלת בתפקיד הנוכחי (עבודה סזיפית ולא מתגמלת, לא חשבתי שהעבודה כזאת עד שהתחלתי לעבוד) אני מגששת במקביל במקומות עבודה אחרים. ברצוני לשאול לגבי קורות חיים. הרי אני אמורה לרשום את מקום העבודה הנוכחי. הבעיה היא שאני חוששת , אם אציין את שם החברה, זה עלול להגיע לחברה שאני עובדת בה לא? (נניח שבעקבות הקורות חיים יתקשרו לחברה שאני עובדת בה ויבררו עלי) אני חוששת שיפטרו אותי בגלל שיגלו שאני מחפשת עבודה אחרת. אני בעלת משפחה ואני לא יכולה להשאר יום אחד ללא עבודה, רק שאני אמצא עבודה אחרת אני מתכוונת לעזוב. איך ניתן לחפש עבודה באופן דיסקרטי? מה לומר בראיונות עבודה לגבי העבודה הנוכחית? (החברה שאני עובדת בה מאוד ידועה) ומה לרשום בקורות חיים כי בקורות חיים שלי ציינתי את שמות מקומות העבודה (בגאווה יש לומר) ופתאום אם אני לא ירשום זה יראה מוזר. תודה למי שיכול לייעץ

דיסקרטיות בתהליך חיפוש עבודה

הזהירות שבה את נוהגת היא ממש הכרחית לגבי קורות חיים : לא הייתי מציין את שם המקום אלא נותן שם כללי. למשל : נניח שאת עובדת בחברת מכוניות ידועה. הייתי מציין "יבואן רכב מוביל" בראיון העבודה חשוב להמשיך ולשמור על דיסקרטיות כל עוד זה לא ממש מתקרב לסגירה. שהרי המידע הזה הוא לא הדבר המהותי. הניסיון שלך בעבודה, היכולות והידע שלך, הם הנכסים החשובים. כל מי ש מתעסק בגיוס ומיון מכיר בצורך לשמור על דיסקרטיות ועכשיו זאת רק היכולת שלך עם עצמך להחזיק מידע. זאת השאלה העיקרית. אם את חשה שזה יכול להיות לך קשה מדי, חשוב לנסות ולברר את הסוגיה הזאת עם עצמך ואולי עם חבר/ה קרובים כדי לא להתפשל בהצלחה

למעלה