שאלה לגבי חישוב התשלום

orelie

New member
שאלה לגבי חישוב התשלום

למרות שוותיקה בבלוגיה - יש עדיין דברים שלא ברורים לי לגבי התשלום (אולי בגלל שהסכום אותו סכום כבר עשור למרות שהכניסות גדלות כל הזמן) בקיצור.... בתיבת מסרים יש אפשרות לציין האם רוצים לקבל את כל הרשומה או רק חלק ממנה - במסר או במאייל במידה ומישהו בחר לקבל אותה כל כולה למאייל וקרא אותה משם.... האם זה נחשב ככניסה? אותה שאלה תקפה כמובן גם לגבי מי שקורא את כל הרשומה דרך תיבת המסרים? האם כניסה לדף הראשי של הבלוג - נחשב כניסה? תודה יעל

Bezalel P

New member
אי אפשר לקבל את כל הרשומה במסר או במייל

האפשרות שאת מתייחסת אליה בתיבת המסרים היא אם לקבל את המסר גם למייל - רק בכותרת או את כולו. הכניסות שרלוונטיות לתשלום הן רק של אנשים שנכנסו בפועל לבלוג. אם מישהו קורא את הבלוג רק במייל, או שמר אותו על המחשב בקובץ, זה מן הסתם לא ייחשב ככניסה. כניסה לדף הראשי של הבלוג בהחלט נחשבת כניסה.

orelie

New member
בעצם

כל מי שמנויי אליי במאייל ומקבל את כל הרשומה, לא יכנס לבלוג כי הוא קורא גם ככה דרך המאייל שלו אם הבנתי אותך נכון, לא נירא לך מעובת העניין הרי כתבתי משהו נכון שהתשלום הוא בגלל שיש פרסומת בבלוג אבל הכנסות הן בגלל שהבלוג מעניין מן הסתם לכן התשלום הוא עבור שילוב של שניהם ומה שקורה כשקוראים אותי דרל המאייל - זה שמבטלים את האפשרות שלי לקבל תגמול על מה שכתבתי ואם הבנתי אותך נכון שוב, אולי זה הזמן לבטל את האפשרות הזו לראות את כל הרשומה דרך המאייל או המסר התייחסותך יעל

Bezalel P

New member
אני אומר שוב

אין אפשרות לקבל את כל הרשומה במייל או במסר. מקבלים רק את הכותרת וההתחלה שלה.

למעלה