שאלה לגבי חלונות איקס פי

avivgr

New member
שאלה לגבי חלונות איקס פי

שלום לכולם! אני שוקל בימים אלו לעבור אל מערכת הפעלה יציבה וחזקה יותר מ"חלומות 98"... חשבתי בהתחלה על 2000 אבל אז הציעו לי לעבור לאיקס פי פרו. השאלה שלי היא האם לאור החיפוש שלי בפורום זה לגבי הבעיות במערכת יש לי חשש לגבי תקינות העברית? האם יש בעיה בעבודה עם עברית במערכת? מה ידרוש ממני המעבר? האם הדרייברים מצריכים שינוי כמו ה2000? תודה רבה אביב

kitt

New member
הXP דורשת דרייברים משלה שלא יצאו

עדיין לכל החומרות. זו מערכת חדשה (תהיה חדשה ב25/10) כלומר צפה לכמעט חצי שנה של בעיות עם דרייברים ותאימות לתוכנות. אני הייתי מציע לך לקנות 2000 שהיא מוכרת ואתה מקבל יחד איתה קופון לשידרוג לXP כשתצא כך תוכל לעבוד עם ה2000 וכשתרצה תוכל להתקין את הXP אחרי שתראה שיש לך את כל הדרייברים הנחוצים לך. בXP אין בעיה עם תמיכה של עברית, פשוט צריך להגדיר את כל ההגדרות כמו שצריך. יש לציין שגם XP וגם 2000 לא אוהבות (בלשון המעטה) תוכנות דוס כגון חשבשבת ודומותיה כך שאם יש לך תוכנות כאלה 2000 וXP אינן התשובה.

avivgr

New member
תודה רבה ושאלה נוספת בבקשה

נדמה שלי שאין בעיה לעבוד עם מחיצות של FAT32 ב2000 ובאיקספי פרו, האם אני צודק? יש יציבות מוכחת בין 98SE לבין 2000 או איקספי פרו? תודה רבה על העזרה אביב

kitt

New member
אין בעיה לעבוד עם fat32 במערכות.

מה הכוונה ביציבות מוכחת ב98SE, 2000 וXP?

avivgr

New member
השאלה היא

האם אחרי שאני עובד כמה שנים טובות עם תוכנות גרפיות כבדות ורציניות שקרסו לי לא פעם ולא פעמיים, (אני לא מדבר על האייסיקיו זולל הזיכרון-לא תוכנה גרפית אבל בכל זאת זולל), האם באמת יש הבדל ביציבות המערכת? פחות קריסות תקיעות וכו´ לעומת 2000? ומה היציבות של איקס פי ביחס ל98SE? בסה"כ - מה הכי יציב בשבילי? אביב

kitt

New member
ה2000 סופר יציבה ביחס ל98, הXP

אמורה להיות יציבה אפילו יותר. נכון להיום עדיין אין נתונים אמיתיים כי עדיין לא יצאו הגירסאות הסופיות רק גירסאות בדיקה. אני הייתי מציע לך ללכת על חלונות 2000, גם בגלל שעדיין אין דרייברים לXP.

avivgr

New member
תודה רבה רבה

על התשובות
אני אהיה יותר חכם בשבוע הבא כאשר אקבל את ההארדיסק החדש שלי (40GB). לפני ההתקנה אני אחזור להתייעצויות אחרונות. אפשר למצוא אותי 24 שעות בפורום פאלם פיילוט - אני כותב קבוע. תודה שוב! אביב

למעלה