שאלה לגבי חלוקת זכיות בווינר?

hagay321

New member
שאלה לגבי חלוקת זכיות בווינר?

אתמול זכיתי ב-400 שקל בווינר אני הולך לתחנה כרגיל הוא אומר לי אין לי כרגע תבוא יותר מאוחר אני בא אחרי שעתיים הוא אומר לי חילקתי כבר זכיות לאנשים אחרים וככה אחרי כול זכייה מטרטרים אותי בין תחנה לתחנה עד שהגעתי לתחנת ווינר חמישית וגם הוא עושה פרצופים כאילו זה הכסף שלו הרי זה הכסף של המועצה אז יצאתי עליו כמו שאומרים אמרתי לו תפסיקו לטרטר אנשים עם זכיות מתחנה לתחנה את הכסף של השליחת טורים אתם יודעים לקבל בסוף הביא לי את הכסף עם פרצוץ חמוץ .... השאלה כמה כסף אמור להחזיק בעל תחנה בשביל זכיות למהמרים כי יש כאלה שלא רוצים לתת בכוונה שיהיה להם כסף בקופה צריך להתלונן אבל איפה??

צריך לעשות רשימה שחורה של תחנות

שלא כדאי לשלוח אצלהם. שילמדו לתת שרות. כעקרון הם לא רוצים לתת לך את הפדיון היומי שלהם כדי שיפקידו בבנק וירוויחו עוד כמה שקלים מהריבית... רק שבעל תחנה שחושב ככה לא מבין שהוא אולי הרוויח כמה שקלים אך הוא מפסיד לקוחות. אני חייב לציין בעל תחנה שקוראים לו ציון ברח' ז'בוטינסקי בראשל"צ (פינת איזה רחוב..) שנכנסתי אליו פעם אחת במקרה,ורציתי לפדות זכיה יפה. הוא העביר ת'טופס ראה שיש זכיה היה מבסוט כאילו הוא זכה וצעק ישששששש זכיה :) הביא סוכריה ות'כסף. זה בנאדם ! חזרתי לשלוח אצלו כמה פעמים למרות שלא היה לי מה לעשות שם באיזור... ואפילו זכיתי שוב. מוסר השכל- תחנה שמתיחסת אליך יפה גם מביא לך מזל. תחנה שעושה פרצוף חמוץ גם הטור יצא חמוץ..

יש תחנה בנתיבות

שנותן זכיות של 8000ג‚× מזומן!! לי אישית הוא נתן 2000 בלי פרצוף חמוץ להבדיל מתחנות אחרות שלא נותנים זכיות מעל 200-300 וכמעט אף אחד לא שולח אצלם כולם שולחים אצל הראשון (לפי דעתי הרווח כולו של בעל התחנה)...

כתבנו באילת מדווח ....../images/Emo42.gif../images/Emo175.gif

תחנות שנותנות כספיי זכייה ללא בעיות ובשמחה
--- המפצח {מכל הלב כמו שצריך} שמיל {בחור על הכיפק} אבי מהדקל { בצרוף כוסית
}. תחנות לפי מצב הרוח והפדיון ---- איציק {פטיו דרוקר }, גזוז בקניון, גלגל. תחנות "שרופות " להימור ---- מתוק מתוק , משהו מתוק ,וכל הפיצוציות המתוקות פשוט לא פודים זכיות ותאמינו לי יש להם כסף.... עד כאן שמש ים ו....

smart one

New member
זה מעצבן בטירוף

רק שאני לא יודע מה המועצה עושה בענין. זו היתה אחת השאלות שלי לשני ובריקמן לפני הראיון האחרון אבל אין לי מושג אם קורגי שאל את זה.

Arie020

New member
ת'כלס..

כתושב רחובות, הלכתי למלא מקומות כדי לקחת את הזכיה, ויש מקומות עם בלגן או כאלה לא נחמדים אני רוצה לציין 2 מקומות ממש אחלה - מקום אחד זה בקניון רחובות, יש שם דוכן של לוטו וטוטו ו Winner וממתקים וכו' וכו' - מאוד נחמדים שם המקום השני - מצוין בקובץ שצרפתי, יש שם אחלה בן אדם, עם תחנה אך ורק של Winner ועוד כל מיני שטויות.. הוא לא עשה פרצוף חמוץ אבל גם לא פרצוף שמח, הוא פשוט נתן שירות נטו אלו המקומות הטובים ולצערי המקומות שממש ליד הבית שלי על הפנים

yossibalali

New member
אני יש לי ברעננה קיוסק

ליד הבית..... שלחתי בו הבעלים מכיר אותי ואוהב אותי וגם העובדים הביאו לי זכיות של 700 500 950 אבל הוא אמר לי בשניה שזה עובר את ה1000 אז זה צ'ק של המועצה...

הסיפור שלי

יום שישי אחד, לפני איזה חודשיים, פתחתי את הקופת חסכון ומצאתי מלא מטבעות של 10 אג' ו-5 אג', כל העודף והכסף הקטן שאני זורק לשם כשאני חוזר הבייתה יום-יום. התחלתי לספור את הכסף, וגיליתי שיש קצת יותר מ-10 ש"ח. לא הייתי מוכן לשלוח את זה בתחנה הקבועה שלי, מחשש שבעל התחנה יעשה לי פרצוף. החלטתי לחפש איזה ביתן של מפעל פיס שעובד בסביבה שלי כדי לגרד חיש גד, אלא שהביתן הכי קרוב היה סגור ! בלית ברירה חיפשתי תחנת טוטו קרובה נוספת ומצאתי קיוסק ישן, כל כך ישן שאפילו מוכרים בו את הנקניקיות האלה בתוך התיבת מתכת עם הזכוכית ... המוכר היה איזה עיראקי מסכן (ולא שיש לי משהו נגד עיראקים, להיפך ! אשתי היא עיראקית), ונתתי לו טופס של ווינר ב-10 ש"ח לשלוח לי. אחרי ששלח את הטופס, שמתי לו את השקית עם המטבעות על הדלפק. להלן השיחה שהייתה בינינו: "מה זה ?" "עשרה ש"ח" "אני לא מקבל את זה" "מה זאת אומרת ? זה מה שיש לי" "תביא את הטופס, אני לא לוקח את זה" "לא רוצה. למה שאני אחזיר לך את הטופס, שתבטל אותו ?" "בוא הנה, תביא את הטופס" וכך בעודי יוצא מהקיוסק הוא עוד קרא לי לחזור, ובחוצפתו עוד ביקש ממישהו שהגיע לתחנה לרדוף אחרי. מיותר לציין שהטופס לא החזיר אפילו שקל אחד ... כמה דקות אח"כ כבר הייתי בתחנה הקבועה שלי ושלחתי טופס נוסף, אבל הפעם שילמתי למוכר עם הרבה מטבעות של שקל, שזה כבר יותר הגיוני. ואז, בשיא ההפתעה, הוא אומר לי: "תבוא עליך הברכה. אין לך מושג כמה אני צריך את הכסף הקטן הזה. לפעמים אני עומד שעות בתור בבנק כדי שיפרטו לי 1000 ש"ח לשקלים ..."

sroran

New member
באילת

גם הבחור בשחמון (לא האגס) מביא אותה בפינוקים וגם לוטו פאקו אחלה אבל אם תצא משם עם יותר מידי מזומן יש מצב שישדדו אותך בדרך לאוטו..

Winner4Ever

New member
הם חייבים לתת עד 300 ש"ח מעבר לזה

כמו שאמרו פשוט לא לשלוח אצל החארות שלא משלמים זכיות ישר. לי יש תחנה דקה הליכה מהבית אבל עד לא מזמן הם היו חארות עם התשלומי זכייה אז העדפתי לשלוח בתחנה שהיא 6-7 דקות נסיעה! אבל הם משלמים גם עד 20,000 וגם אנשים נחמדים לאללה אז שווה לי לשלוח שם(כל עוד זה ממש עניין של הדקות האחרונות לפני שהימור נסגר...)

למעלה