שאלה לגבי חתך

yeya

New member
שאלה לגבי חתך

אני חושבת שכבר הצגתי את עצמי בעבר אבל אני אציג שוב. אני בת 27 לפני 3.5 חודשים ילדתי את מיה המדהימה. ועכשיו לשאלה - האם מישהי מכירה רופא נשים שמתמחה בחתך - עברו כבר 3.5 חודשים ועדיין כואב לי בטירוף, אני מחפשת רופא מומחה לנושא שאולי ימצא לי פתרון

meravido

New member
את מדברת על חתך חיץ רגיל?

יכול להיות שאחד התפרים לא נמס? בלידה הראשונה עשו לי תפר אחד חזק מדי והרגשתי כאילו יש לי שם סיכה - הלכתי למות מהכאבים. בסוף ניגשתי לרופא נשים והוא שחרר אותו ובא לציון גואל. בדקת עם הרופא נשים שלך?

yeya

New member
כן בדקתי כבר עם שני רופאים הבעיה

היא שפתחו לי את התפרים מוקדם מדי (אחרי 6 ימים) ולא סגרו שוב וכתוצאה מכך המקום לא התאחה טוב ועד היום יש לי כאבים.

עדיין יש סכוי לשיפור ספונטני

אני אמנם מציעה לך להתייעץ עם עוד רופאים (אגב, מאיזה אזור את?), אבל כיוון שאת יחסית זמן קצר אחרי לידה, יכול להיות שהמצב ילך וישתפר. לי היו כאבים שלושה חודשים אחרי לידה, וגם אח"כ "הצקות" במשך מספר חודשים (עד עכשיו, מדי פעם - 8.5 חודשים אחרי), אבל בעקרון המצב במגמת שיפור. בהצלחה!

אור100

New member
אולי תתני עוד קצת זמן למקום להרפא

אחרי הלידה הראשונה היו לי כאבים (לא חזקים במיוחד) די הרבה זמן וזה פשוט נחלש עד שעבר לגמרי. לקח כמעט שנה.

lulyK

New member
חייב להיות רופא?

אולי תתיעצי עם פיזיותרפיסטית שמתמחה בשיקום רצפת האגן? (בטוח הן מבינות גם בטכניקות להקלה על איזורים מצולקים, גם בעזרת עבודה על השרירים באיזור)

למעלה