שאלה לגבי טווחי טמפרטורות מדוייקים לבישול בכירת אינדוקציה

DANIAVNI

Well-known member
שאלה לגבי טווחי טמפרטורות מדוייקים לבישול בכירת אינדוקציה

מהם טווחי הטמפרטורות בצלזיוס לבישולים הבאים

- קרמול בצל
- טיגון ראשוני של ירקות למרק
- בישול מרק על סף רתיחה ( בעבוע עדין)
- צליית חזה עוף משני צדדים
- צליית המבורגר
- טיגון קציצות

האם ישנו איזשהו מדריך ?
העניין הוא שקניתי כירת אינדוקציה עם כפתור וויסות חום אחד והיא עובדת מצויין
אני פשוט לא יודע איל להתאים את החום לאש שהייתי רגיל להשתמש בה

בנוסף לכך עוד בעייה שהכוונון איננו ליניארי אלא בקפיצות של כ-20/30 מעלות

משהו כזה

70, 90, 120, 150.......בקפיצות עד 240 מעלות.
 

TCHM

New member
בבישול לא עובדים עם מספרים, העין עובדת...

וזה לא משנה אם אלו כיריים גז, חשמל, קרמיות או אינדוקציה.
מחממים לפי צורכי הבישול ומורידים אם צריך, טיגונים מתחילים
ב-160-180 מעלות הכל לפי רמת ההשחמה הרצויה וסוג המוצר.
משחים מהר מדי...מורידים טמפרטוה.
במשך הזמן לומדים את רמות החימום לפי הסקלה ביחס לגודל
הסיר/מחבת וכמות החומר.
.
 
למעלה