שאלה לגבי טווחי טמפרטורות מדוייקים לבישול בכירת אינדוקציה
מהם טווחי הטמפרטורות בצלזיוס לבישולים הבאים
- קרמול בצל
- טיגון ראשוני של ירקות למרק
- בישול מרק על סף רתיחה ( בעבוע עדין)
- צליית חזה עוף משני צדדים
- צליית המבורגר
- טיגון קציצות
האם ישנו איזשהו מדריך ?
העניין הוא שקניתי כירת אינדוקציה עם כפתור וויסות חום אחד והיא עובדת מצויין
אני פשוט לא יודע איל להתאים את החום לאש שהייתי רגיל להשתמש בה
בנוסף לכך עוד בעייה שהכוונון איננו ליניארי אלא בקפיצות של כ-20/30 מעלות
משהו כזה
70, 90, 120, 150.......בקפיצות עד 240 מעלות.
מהם טווחי הטמפרטורות בצלזיוס לבישולים הבאים
- קרמול בצל
- טיגון ראשוני של ירקות למרק
- בישול מרק על סף רתיחה ( בעבוע עדין)
- צליית חזה עוף משני צדדים
- צליית המבורגר
- טיגון קציצות
האם ישנו איזשהו מדריך ?
העניין הוא שקניתי כירת אינדוקציה עם כפתור וויסות חום אחד והיא עובדת מצויין
אני פשוט לא יודע איל להתאים את החום לאש שהייתי רגיל להשתמש בה
בנוסף לכך עוד בעייה שהכוונון איננו ליניארי אלא בקפיצות של כ-20/30 מעלות
משהו כזה
70, 90, 120, 150.......בקפיצות עד 240 מעלות.