שאלה לגבי טיפול יעיל בעקיצות בדרום אמריקה

jinji0

New member
שאלה לגבי טיפול יעיל בעקיצות בדרום אמריקה

שלום, ידוע שתכשירים הנמכרים בארץ לא יעילים נגד יתושפלצת בולביאני מצוי... אילו תכשירים בכל זאת שווה לקחת מהארץ כדי למנוע עקיצות או כדי לטפל בעקיצות קיימות?

0 אור 0

New member
אז ככה

נגד עין הרע כדאי לקחת את המכשיר האלקטרוני הזה שאמור לעשות קולות של יתושה ולהבריח את היתושים - בגדר אם לא יועיל לא יזיק. מהתכשירים הכימיים - יש תכשיר שנקא OFF שנמכר בדרום אמריקה, ויש לו השפעה קלושה על המפלצות המקומיות. יותר טוב מכל הישראלים בטוח. בבית מרקחת אתה מבקש רפלנטה. ועכשיו לטבעיים: לא הייתי בפרו , אבל בארגנטינה כמו בארץ התערובת שלי עזרה בדרך כלל ל 4 שעות: לוקחים שמן בסיס - עדיף חוחובה אבל אפשר גם זרעי ענבים (אם ממש אין אז שקדים), לתוכו מטפטפים בפראות שמנים אתריים אנטי יתושיים - גרניום, לימון, עשב לימון, אקליפטוס לימוני , ציטרונלה (כל הלימוניים שיש בבית), לזה מוסיפים קצת לבנדר ו/או מרווה. מנערים ומורחים. הבעיות כאמור הן שהוא מחזיק רק 4 שעות ואז צריך לחדש, והבעיה השניה היא שכל השמנים הלימוניים הם פוטוסנסטיביים - אז לא ניתן למרוח על עור חשוף בשמש. להרגעה של העקיצות אפשר אלווררה עם מעט לבנדר - יש כל מיני ג'לים מוכנים בארץ שהם תערובות של אלוורה, אובליפיכה ף לבנדר ועץ התה במינונים שונים. בדרך כלל מאד יעילים לעקיצות, ואין סיכוי שתמצאי אובליפיכה בדרום אמריקה כי השם נשמע כמו זין של חמור או משהו כזה, אז כל מי ששומע את השם מתפוצץ ...

jinji0

New member
חחחחח... תודה! ../images/Emo24.gif

את התואר ברוקחות אני דוחה לאחרי הטיול אבל אשמח לקנות איזה תכשיר מוכן פה בארץ. לגבי המכשיר-דראג-קווין שמתחזה ליתושה אני אשקול זאת לפי המקום שזה יתפוס בתיק... ואלוורה למיניה גם כן אקנה פה בארץ... נשאר רק ללמוד לבטא את המילה "רפלנטה" כדי שאדע מה לבקש שם... - מורחים את זה כדי לדחות את היתושים או כדי לטפל בעקיצה?

0 אור 0

New member
תשובות

המכשיר שדוחה לא תופס מקום בכלל בתיק - זה מין תקע כזה עם ראש בגודל 2-3 ס"מ. בגלל זה באמת לא מפריע לקחת אותו (אבל באמת שאני לא בטוחה כמה הוא באמת עוזר) יש תכשירים מוכנים פחות טובים מהביתי - את יכולה לשאול בבתי טבע, או לקנות אצל ארומטרפיסט (מומחה לשמנים) ורפלנטה זה הכל בצירה - יענו REPELENTE (אם כי לא בטוח שככה באמת כותבים את זה) ופירושו בספרדית דוחה. לטיפול בעקיצות עדיפים התכשירים מהארץ - אני בטוחה שיש שם מעולים, אבל הספרדית שלי מעולם לא הגיעה לרמה שהצלחתי שיבינו מה אני רוצה בנושא הזה.

orired6

New member
לכל שאלה תשובה

רב העקיצות הן דומות פחות או יותר לאלו שבארץ ,ישנם תכשירים גם בדרום אמריקה נגד יתושים כמו OFF למשל, העקיצות היותר מסוכנות הן בג'ונגלים של בוליביה למשל בהן היתוש מטיל ביצה בתוך העור ולכן יש להוציא אותו בניתוח או באופן עצמאי(כמו שרב הישראלים מתנסים), פתרון פשוט יותר הוא להשתמש בבגדים ארוכים ואוריריים באיזורים אלו. אשמח לעזור אורי,סוכן נסיעות רד בואנוס איירס-סוכנות נסיעות והוסטל [email protected] טלפון:454-11-4371-810 טלפון בעלות שיחה מקומית: 03-9789947

למעלה