שאלה לגבי טיפול נמרץ יילודים

rachelibn

New member
שאלה לגבי טיפול נמרץ יילודים

ראשית, השתתפות בצערך, אמא של פלפלון, זה ממש לא נעים לאבד תינוק בשלב כזה, מנסיון, נקשרנו אליו, חשבנו על כינוי, ספרנו דופק ותנועות ופתאום...לפחות יש לך אל מי לחזור, לי זה קרה בהריון ראשון... גיסתי מאושפזת ב"הדסה עין כרם" עם ירידת מים בשבוע ה26. מכיוון שאין שם טיפול נמרץ יילודים, רוצים להעביר את התינוק ל"הר הצופים" אחרי הלידה. האם מישהי יודעת איזה טיפול נמרץ טוב יותר, הר הצופים, או שעקי צדק? תודה ובשורות טובות

מצטערת לשמוע ../images/Emo201.gif

לגבי הפגיות השונות, אני לא מכירה את בתי החולים בירושלים ולכן לא יכולה לענות. נסי לשאול בפורום "הורים לפגים" (444), אני בטוחה ששם יוכלו לתת לך תשובה מפורטת. מקווה שגיסתך תצליח למשוך כמה שיותר. עתליה

נ י ע י

New member
מפציעה כאן...

סליחה על ההתפרצות. קראתי כאן מעט מאוד כי לא הרבה זמן זה היה רלוונטי בשבילי וגם לא הבנתי שומדבר בהריון בסיכון. אבל לפני 4 חודשים ילדתי בשבוע 36 קטנצ'יק אחרי אשפוז של חודש בתה"ש (ולכן הפורום לא היה רלוונטי בשבילי. בתל השומר אין אינטרנט אלחוטי...
). אז אני מרשה לעצמי לנסות לעזור... לא מכירה את הפגיות השונות, אבל בדרך כלל משתדלים לא להעביר פגים (בטח שלא בשבועות כאלה צעירים) אלא את האימהות - לפני הלידה. שווה לדעתי לברר את הנושא הזה. הרבה יותר בטיחותי להעביר את התינוק באינקובטור הטוב ביותר - הרחם. להעביר תינוק קטן, פג, להוציאו מבית החולים - זה לא פשוט.

ברוכה הבאה, גם אם באיחור ../images/Emo140.gif

אני מסכימה עם מה שכתבת לגבי העברת האם בטרם הלידה ולא הפג, וזו באמת הדרך שבה הדברים נעשים בד"כ - למשל, קורה שמסרבים לקבל לאשפוז יולדת שעומדת ללדת פג, אם הפגייה מלאה. אגב, רוצה לספר לנו למה היית מאושפזת? עתליה

נ י ע י

New member
זה היה סיפור ארוך

אבל בקצרה: היה לי תסביב שחלתי בשבוע 21 וניתחו אותי. מאז הניתוח התחילו צירים שגרמו לדינמיקה עד אישפוז בשבוע 27 למשך חודש. אחר כך (לא ברור איך) סחבתי חודש בבית עם צירים כל 5 דקות בערך, וילדתי ב-36 תינוק קטן ומתוק, ובעיקר, בריא... תודה על קבלת הפנים החמה

למעלה