שאלה לגבי טנרה ומין

מרילו14

New member
שאלה לגבי טנרה ומין

שלום לכולם ומאוד שמחה שיש פורום כזה. סקס וטנטרה?????????? אתם יכולה לספר איך זה בא על ידי ביטוי?

DakaBoaz

New member
סקס וטנטרה

יש מקום שבו המתבונן נעלם ונשארת התבוננות... כשהחווה נעלם ונשארת החוויה... יש מקום בו כל הגבולות של האני נמסים ונשארת רק נוכחות. זה הרגע הטנטרי. כולנו מכירים אותו טוב באורגאזמה, ולכן למין ישנה משמעות כה עמוקה בטנטרה. זו ההזדמנות שלנו לחוות את אותו איחוד מקודש, מצב של הארה. אני לא מכיר מישהי שחשבה "אוי, שכחתי את הסיר על האש" באמצע אורגאזמה... את אותו תרגול אפשר לעשות ביום יום גם בלי מין, בלי מיניות ובלי בן/בת זוג... פשוט לחוות, בעוצמה, בטוטאליות. תרגיל שהשארתי בהודעה אחרת... אבל עבד (ככה אומרים) כי טנטרה זו דרך של חוויה. אז מרי-לו יקרה, קחי שלוש נשימות עמוקות, תשחררי אותן בקול, תשחררי אותן בעוצמה ורק אחר-כך תעני לי על השאלה: ליעעכלישדכעחישכעףךיח (כדי שלא תקראי מיד את השאלה כתבתי שטויות) עד כמה הרשת לעצמך להוציא צליל בנשיפה? עד כמה שחררת את העוצמה שתמונה בך. לחוות, בטוטאליות - להיות בכאן ובעכשיו. זו טנטרה. בועז שגב. ---------------------- וסתם כי אולי תרצי לקרוא עוד על טנטרה ב: www.2be.co.il (להיכנס שם ל"מאמרים" ולהתחיל לנבור).

למה???

New member
כתבת: : אני לא מכיר מישהי שחשבה

"אוי, שכחתי את הסיר על האש"" וזה הזכיר לי- בדיוק אתמול סיפרו לי בדיחה: מה ההבדל בין זונה, ניפומנית ופולניה? זונה: "נו מתי הוא יגמור כבר?!?!?" ניפומנית: "מה?! הוא כבר גמר?!" פולניה: "בז'!!! נצבע את התיקרה בבז'!"

DakaBoaz

New member
אז אולי...?

אז אולי זה הזמן לפרוץ החוצה, הזמן להרשות לעצמך לחוות. החברה כל הזמן דורשת מאיתנו שנבחן את עצמנו, שנשפוט (רזים מספיק? לבושים מספיק טוב? שמנים מדיי? ). אולי במקום להמשיך ולאמר "זה בסדר, אני לומד/ת לקבל את עצמי", במקום להתעסק בקבלה העצמית, פשוט נחווה. (וזה לא שאני מנסה לרמוז כאן שומדבר) בטנטרה אנחנו נמסים אל תוך החוייה עד שאין מקום לקבלה עצמית - אין שיפוט. לקבל את עצמנו זה לאמר "אני לא מספיק... אבל זה בסדר, אני אקבל את עצמי ככה". למי בכלל את משווה? תני לעצמך לצרוח, תני לעצמך לצעוק. תרשי לעצמך לצאת ולשיר ולשמוח. יאאלה, צרחה אחת שתעיר את השכנים, אחת. תצרחי פעם אחת בלי לדפוק חשבון. תשתגעי (לכי לבר, תפסי מישהו ותתעללי בו בשירותים). זה לא משנה מה, העיקר שבטוטאליות. תרשי לעצמך לחוות. החיים זה לא תוכנית טלביזיה. נו... לצרוח!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 ------------- ועכשיו תגידי לי... איך זה הרגיש? כל הפרופאגנדה הזו, כל הטירוף... הצרחה. איך זה מרגיש לשחרר גבולות ופשוט לחוות?

מרילו14

New member
קבלה עצמית זה לא שיפוט

אני לא חושבת שקבלה עצמית זה להגיד אני לא מספיק ככה אז אני אקבל את עצמי ככה לקבל את עצמך זה כן לחוות את עצמך כמו שאתה

DakaBoaz

New member
שאלה...

שבי עם עצמך ותעני על השאלה הפשוטה הזו: מי אני? תנשמי עמוק, תחווי את עצמך, כמו שאת עכשיו. נסי לדמיין עכשיו מי את בלי הזרת הימנית. עדיין אותה קרין? מה השתנה, אם השתנה? ועכשיו בלי יד שמאל... איך זה מרגיש? האם את היד שלך? אם את לא היד שלך, את עדיין את בלי היד שלך? פשוט לנשום עמוק... אם לקרין היה רק ראש, מה היה שונה? איך היא הייתה מרגישה? מה היא הייתה חווה? רק לנשום... אם קרין הייתה. בלי גוף, בלי מקום... פשוט הוויה... איך זה היה מרגיש? מה היה משתנה? אם רק היית הוויה, איך היית יכולה להתבונן בעצמך? את רק הוויה... איך זה מרגיש? לנשום עמוק. מה יש לך לקבל? ---------- בשביל לקבל את עצמנו אנו זקוקים לעצמי, משהו שהוא נפרד. אם אין הפרדות, או, כמו שנאמר כש"הרקדן נעלם והריקוד נשאר", את מי נקבל? בועז.

למעלה