שאלה לגבי טעימות וקקי

טלי12345

New member
שאלה לגבי טעימות וקקי

1.התחלנו בטעימות והילדון סובל מעצירות קשה. אילו פירות וירקות שמעודדים קקי ניתן לתת בשלב ההתחלתי? (עד כה נתתי אגס, תפח ובננה, בטטה ,גזר וקישוא) האם מותר שזיפים מיובשים טחונים? האם מותר תמרים? מתי מותר פירות הדר? 2. במהלך השבוע המטפלת נותנת לו את הטעימות. אני שוקלת לא לתת מוצקים בסוף שבוע כי אני שואבת ומעוניינת להגביא את החלב, מה דעתך?

הי טלי חמודה

תמרים לחים זה נהדר, אני נתתי, כמובן בלי גרעינים. מעכתי אותן במזלג... אולי כדאי לצמצם את כמויות הבננה והגזר ולהגדיל על חשבונן את הבטטה והקישוא. ואולי גם אפשר להוסיף למחית הפירות/ירקות מעט מים (רתוחים) כדי לעזור לקיבה לעכל אותם. לגבי פרי הדר, אני יודעת שממליצים לחכות עם זה כי זה אלרגני וגם מעורר ליחה. בכל אופן, מברוק על התחלת הטעימות

טלי12345

New member
תודה על האיחולים../images/Emo140.gif

הורדתי את הגזר והבננה, אבל הוא בוכה כשהוא עושה קקי (גם קודם זכינו רק לפעם בשבוע................) אני מחכה ממך לחדשות טובות

Sign up for our workshop

on starting solids: 03 6925738. IN the meantime, add more water to the fruit that you are giving. YOu can add dates to the fruit. There will always be changes in kaki when you start solid foods. That is why, in the beginning, we start with banana mixed with your milk to avoid such problems.​

טלי12345

New member
תודה על התשובה. מה לגבי שזיפים?

שוחחתח עמך בטלפון ךגבי הסדנה. נבצר ממני להגיע כי היא בצהריים. בכל אופן תודה. אשמח אם תאמרי לי מה לגבי שזיפים?

למעלה