שאלה לגבי יבוא אישי של ציוד חובבים

בעז7

New member
שאלה לגבי יבוא אישי של ציוד חובבים

באתר משרד התקשורת, קים טופס שיש למלאו כדי לשחרר ציוד אלחוטי מהמכס, בלינק: http://www.moc.gov.il/new/documents/frequences/mexes/daled.pdf בטופס הזה רשום שהציוד צריך להיות עם אנטנה שאינה ניתנת לפירוק, מה שנראה לא מתאים לציוד חובבים. יש טופס אחר או דרך אחרת להביא מכשירים מחו"ל? תודה, בעז

4z5ca

New member
שאלה מעניינת. אם אתה חובב רדיו דבר עם

מרים שטסל משרד התקשורת - אגף רישוי 03-5198270 אם אתה לא חובב רדיו עם רשיון. חבל"ז. תדהר.

בעז7

New member
אני מתכנן לעשות רשיון...

אבל בודק קודם אם אפשר להשיג ציוד. יש אופציה אחרת מלבד יבוא אישי? מהי?

4Z7CBF

New member
לבנות

ניתן לבנות ציוד לחובבי רדיו. אסור לחובב רדיו למכור ציוד לי שאין ברשותו רישיון.

4z5ca

New member
מתי פעם אחרונה בנית הנדי V/U ?!

עם מקלט עד 1.3 גיגה....שידור קליטה ברמה נסבלת בתחומי החובבים תצוגה....זכרונות.....סריקה....פול דופלקס אמיתי... בפחות מ 200גרם עם סוללה ואנטנה לא לשכוח שהיום המכשירים עומדים באיזה תקן קיקיוני במצבי לחץ והיסטריה... יש איזה קיט ישראלי חדש לציוד שלא גילו לנו ?
תדהר.

4z5ca

New member
../images/Emo127.gif יפה יפה אחלה פרוייקט

גם המצגת מוצלחת מאוד. במקרה יש לי פרוייקט על הראש עם טיונר דומה של מיצומי עם רכיב ST שמשתולל בלי בושה. לא התרשמתי לטובה מהטיונרים האלה. אולי פיליפס מסינגפור מוצלחים יותר מהסינים מסין...או קוריאה או השד יודע איפה עושים אותם. איך המקלט הזה מתמודד עם אינטרמודים ? תחנות/הפרעות קרובות ? מה קורה שמחברים אותו לאנטנה חיצונית בסגנון X300 ? מעניין. תדהר.

4Z7CBF

New member
אני ממליץ

הטיונטר של פיליפס דגם fi1216mk2 מיוצר על-פי ידע ואישור של פיליפס. בפרוייקט מצורף צילום של איכות הרכבה של הטיונר וזה ממש לא דומה לטיונרים תוצרת סינית. במידה והייתי בונה פרוייקט נוסף הייתי משתמש בטיונר זה מכיוון שניתן לשלוט עליו באמצעות פרוטוקול תקשורת I2C לעומת הטיונר UV 816 אנלוגי בלבד. אני מאמין שהטיונר יכול להתמודד עם כול אנטנה הרי הוא מיועד לטלוויזיות. איזה ניסוי אתה מציע שאני אבצע בכדי להתרשם מיכולת הטיונר ? בקשר ליכולת ההפרדה או התמודדות עם תחנות קרובות זה תלוי במעגל החיצוני קרי מסננים קירמים בעלי רוחב פס שהמתכנן קובע.

4z5ca

New member
"להשיג ציוד" או "להשיג ציוד" ?!

יש ציוד יד שניה שמסתובב בין החבר'ה וכמה יבואנים שלפעמים עושים מבצעים נחמדים. לישראל קז פעם היה קנווד במלאי לא יודע מה המצב היום ארומיד מביאים יאזו ( סימן טוב ? ) פישלס מחיפה מייבא איקום ( גם צבי אשד STG עדיין מתעסק באייקום אבל לא לחובבים ) דור מנתניה מוכר אלינקו ואונימוגים פה ושם וכמובן הפיראטים וחיזבאללה שמוכרים לכל המרבה במחיר ציוד ממיטב התוצרת החקלאית. אה..מידי פעם יש איזו נפש טובה שנוסעת לחו"ל ועוזרת ב- "יבוא אישי מאוד" ואם יוצא לך להגיע לאירופה/ארה"ב בזמן כנס גדול או תערוכה של חובבי רדיו בד"כ יש גם מכירה של ג'נק (פרידריכסהאפן/גילפורד/דייטון וכו). באירועי האגודה מגרילים לפעמים מקמ"ש חדש דנדש. לא הייתי בונה על זה
תדהר 4Z5CA

למעלה