אז ככה...
בהנחה שלקחתם את כל סיכוני השייט בחשבון, שייט הרבה יותר זול מטיסה והרבה יותר שווה להזמין ברגע האחרון, בניגוד לטיסות (פה לפחות) שברגע האחרון יכולה לעלות כפול 4. מה שכדאי לעשות זה לברר קצת עם סוכני נסיעות מהארץ ומחו"ל לגבי תאריכים ומחירים. אני, באופן אישי לא הייתי לוקחת את הסיכון של להגיע למיאמי ושם למצוא שייט, אני לא יודעת כמה זמן יש לכם להישאר שם, אבל אם בדיוק לא יהיה שייט או לא יהיה שייט שתרצו? יש לבדוק עד כמה צעירים האנשים בשייט. לא הייתי רוצה להיות על ספינה עם טיול פנסיונרים. (זה קרה לי בטיסה מציריך ל LA וזה היה נוראי). תנסי להיכנס לאחד האתרים האלה- www.ncl.com www.carnival.com www.clippercruise.com. www.seabourn.com www.royalcaribbean.com www.cruise.com לגבי מחיר, לדעתי שייט יכול לצאת יותר זול. ג´מייקה עולה שבוע עם טיסות (לנו מLA למיאמי וממיאמי לג´מייקה), הכל הכל כלול (ארוחות 24 שעות,שתיה חופשית, ספורט ימי, בקיצור-הכל) כ-2000$ לזוג. וזה ממש לא הרבה. (לדעתי). יש הרבה דברים שכן הייתי לוקחת סיכון וסוגרת כשאני מגיעה למקום, אבל בשייט לא הייתי לוקחת סיכון, אז לדעתי שווה להזמין ברגע האחרון, אבל לא במקום. אני גם לא יודעת אם זה אפשרי. אשמח לעזור עוד, אם אוכל שרון