שאלה לגבי ירח דבש

petel

New member
שאלה לגבי ירח דבש

אנחנו טסים לארצות הברית ומתכוונים להגיע לבהאמס או לקריביים האם כדאי לעשות שייט או פשוט להגיע לאיזה אי ולהיות בו - ואם אי אז איזה עדיף ? יש למישהו המלצות, הערות או בכלל ? אנחנו ממש בלי כיוון כרגע וכל המלצה תתקבל בברכה תודה

אתי@

New member
שמעתי ששוה להגיע לארובה

(בקריביים), למרות שהקריביים והבהמאס יפים מאוד, לא משנה לאיזה אי בדיוק מגיעים (ככה שמעתי - לא הייתי). אולי תנסי לשאול בפורום טיולים???

3am

New member
שייט

אני חייב להגיד שהחופשה הכי טובה שלי היתה על ספינה זה כל כך שונה ! בלילה מבלים בספינה : על ה סיפון--> יופי של תמונות , סרט או קזינו ובכל יום מתעוררים למקום חדש לטייל פה ! פשוט מדהיים מומלץ !

Sharon_1

New member
זה ענין של טעם,

קודם כל - כל המקומות מקסימים. הרעיון הוא שהכל כלול (ברוב המקומות) ויש לך מגוון פעילויות או שאת סתם יכולה לנוח. שייט או טיסה - עניין של טעם. אנחנו למשל שונאים שייט. המלצה - ג´מייקה. לכמה זמן אתם נוסעים ולאן עוד? הכל תלוי בכיוון הנסיעה שלכם. להרבה מקומות צריך טיסה למיאמי ומשם עוד טיסה ליעד. הוואי מאד יפה למשל, אבל כל דבר שם מאד מאד יקר. יש מקומות מדהימים במקסיקו. בקיצור-בטח לא עזרתי הרבה. אבל באמת יש המון מקומות מקסימים פה באיזור. אם את צריכה עוד המלצות ועזרות תגידי. וד"א, אני לא יודעת מה הולך בארץ. אבל פה אם כמה שתזמיני מקומות יותר זמן מראש, הכרטיסים יהיו יותר זולים.

petel

New member
אנחנו מתכוונים להגיע למיאמי

ומשם לצאת לאחד האיים או שייט- עוד לא ידוע וסגור מה בדיוק. הטיול הוא למשך כשלושה וחצי שבועות ואנחנו רוצים לטייל בחוף המזרחי כולל מיאמי, כמה ימי נופש בקריביים או בבהאמס, אורלנדו, ניו יורק וושינגטון זו התוכנית בגדול, עוד לא תכננו אותה עד לפרטים הקטנים. בסך הכל אנחנו מתכננים טיול שיהיו משולבים בו כמה ימי נופש משהו כמו 4 ימים, ולכן צריך להחליט אם רוצים לנצל את הימים בשייט או באיזשהוא אי. באמת שמעתי על ג´מייקה, אבל הבנתי שמאוד יקר שם - אין לי מושג עד כמה זה נכון. ידיד שלי שנוסע לשם לירח דבש גם משלם משהו כמו 2000$ לאיזה קלאב בג´מייקה לשבוע לזוג - נשמע לי המון... (בהתחשב בזה שיש לנו עוד הרבה הוצאות אחרות בטיול) אולי כדאי להגיע למיאמי ולסגור שם על שייט או איזה דיל לג´מייקה או בהאמס ? את יודעת אם נהוג או אפשר לעשות כאלה דברים שם ? או שצריך לסגור הכל מראש מהארץ ? תודה ! האמת היא שאנחנו די מבולבלים

Sharon_1

New member
אז ככה...

בהנחה שלקחתם את כל סיכוני השייט בחשבון, שייט הרבה יותר זול מטיסה והרבה יותר שווה להזמין ברגע האחרון, בניגוד לטיסות (פה לפחות) שברגע האחרון יכולה לעלות כפול 4. מה שכדאי לעשות זה לברר קצת עם סוכני נסיעות מהארץ ומחו"ל לגבי תאריכים ומחירים. אני, באופן אישי לא הייתי לוקחת את הסיכון של להגיע למיאמי ושם למצוא שייט, אני לא יודעת כמה זמן יש לכם להישאר שם, אבל אם בדיוק לא יהיה שייט או לא יהיה שייט שתרצו? יש לבדוק עד כמה צעירים האנשים בשייט. לא הייתי רוצה להיות על ספינה עם טיול פנסיונרים. (זה קרה לי בטיסה מציריך ל LA וזה היה נוראי). תנסי להיכנס לאחד האתרים האלה- www.ncl.com www.carnival.com www.clippercruise.com. www.seabourn.com www.royalcaribbean.com www.cruise.com לגבי מחיר, לדעתי שייט יכול לצאת יותר זול. ג´מייקה עולה שבוע עם טיסות (לנו מLA למיאמי וממיאמי לג´מייקה), הכל הכל כלול (ארוחות 24 שעות,שתיה חופשית, ספורט ימי, בקיצור-הכל) כ-2000$ לזוג. וזה ממש לא הרבה. (לדעתי). יש הרבה דברים שכן הייתי לוקחת סיכון וסוגרת כשאני מגיעה למקום, אבל בשייט לא הייתי לוקחת סיכון, אז לדעתי שווה להזמין ברגע האחרון, אבל לא במקום. אני גם לא יודעת אם זה אפשרי. אשמח לעזור עוד, אם אוכל שרון

Sharon_1

New member
ועוד דבר-

שייט יותר זול, אבל גם יכול להרוס טיול שלם עם קצת בחילות ומחלת ים, ושום מדבקות לא עוזרות.

sariteran

New member
אתל הי!

התכנון שתיארת כאן די דומה לירח דבש שאנחנו מתכננים (ואם אני זוכרת נכון אתם מתחתנים יום אחרינו, ב- 13.9, נכון? יכול להיות שנהיה באותם מקומות באותו זמן? מתי אתך מתכננים ירח דבש?). בכל מקרה, אנחנו כבר סגורים על מסלול, שכולל קודם כל את קנקון במקסיקו, משם למיאמי עם שייט של 5 ימים לבהאמס, לניו יורק ואח"כ הביתה. סגרנו שייט מכאן, וזה יוצא הרבה פחות ממה שחשבנו. כשבאים להזמין, מסתבר שיש הרבה דילים. לנו עולה שייט של 5 ימים (4 לילות) כולל הכל 550 דולר לזוג ועוד 200 דולר מסי נמל. זה בערך מחיר של מלון טוב באילת, ויש לזכור שזה "הכל כלול". תצרי אתי קשר במייל, אני אשמח לעזור בעוד פרטים. צ´או, שרית.

למעלה