שאלה לגבי כבישת זיתים. האם מקולקלים?
קטפתי זיתים כהים.
חרצתי בסכין ושמתי במים למשך שבוע עם החלפה מדי יום.
צינצנתי בתמיסת מלח עם פרוסות לימון ננסי, שיני שום ופלפל חריף, עם שכבת שמן זית למעלה, למשך 4 שבועות.
כשפתחתי, הכל נראה טוב ויפה, בלי סימנים "חשודים" כלשהם.
העניין הוא שמחלק מהזיתים מרגישים מן "תסיסה"/גזים על הלשון. במיוחד כשמצמידים בכוונה את הזית ללשון.
האם זה סימן לקילקול? האם זה בגלל השום? משהו אחר?

קטפתי זיתים כהים.
חרצתי בסכין ושמתי במים למשך שבוע עם החלפה מדי יום.
צינצנתי בתמיסת מלח עם פרוסות לימון ננסי, שיני שום ופלפל חריף, עם שכבת שמן זית למעלה, למשך 4 שבועות.
כשפתחתי, הכל נראה טוב ויפה, בלי סימנים "חשודים" כלשהם.
העניין הוא שמחלק מהזיתים מרגישים מן "תסיסה"/גזים על הלשון. במיוחד כשמצמידים בכוונה את הזית ללשון.
האם זה סימן לקילקול? האם זה בגלל השום? משהו אחר?