שאלה לגבי כמה סדרות...:+)

birka

New member
שאלה לגבי כמה סדרות...:+)

אני יודעת שיש פגרה בארה"ב.... ויש סדרות שלא יחודשו אחרי הפגרה....אם תוכלו אולי לעשות לי טיפה סדר..:+) סקראבס האנטומיה של גריי החיים עפ"י נד סטארגייט אטלנטיס איך פגשתי את אימא שלך האוס בטי המכוערת סמנתה מי וידוייה של זונת צמר אני בטוחה שיש עוד כמה... אני כבר לא זוכרת.... (ולמקרה שתהיתם- יש לי חיים, אני פשוט עובדת מלא לילות... וזה מעביר לי את הזמן..:+) תודה מראש לכל העונה....:+) ואם יש ספויילרים...:+() :+*) ריקי.

LeRanch

New member
מה בדיוק השאלה?

מי חוזרות לעוד עונה? אז הנה: סקראבס - חוזרת לעונה שמינית האנטומיה של גריי - חוזרת לעונה חמישית החיים עפ"י נד - חוזרת לעונה שנייה סטארגייט אטלנטיס - לא יודע איך פגשתי את אימא - חוזרת לעונה רביעית האוס - חוזרת לעונה חמישית בטי המכוערת - חוזרת לעונה שלישית סמנתה מי - חוזרת לעונה שנייה וידוייה של זונת צמרת - נראה לי שקראתי שתהיה עונה שנייה

gadgad0

New member
והנה טבלה מסכמת (מעודכנת למדי):

מתוך "המסך המפוצל" - אתר מומלץ במיוחד לחובבי טלויזיה - http://www.tve.co.il.

assafTV

New member
אהמ, מה בדיוק מומלץ בו?

גילוי נאות, בעבר נמניתי על צוות העורכים אך מזה זמן רב (מאז שהפסקתי לכתוב שם
) שהאתר מדשדש במיץ של עצמו ומסתובב סביב האוס-כוכב נולד-שיואו איזה מעצבן הבאנר שהסתיר לי את כתוביות הסיום. מספר התגובות הצטמצם בצורה דרסטית והמעט שיש לא מתפתח לכדי דיון מעמיק וגם מצבת החומר האנושי מורכבת מאותם ילדים מגודלים בני 30+ עם מנטאליות של בן 17 שההתפתחות המנטאלית שלו התעכבה קלות. אם השנה היתה עכשיו 2004 הייתי אומר "וואלה, צודק, אחלה אתר" אבל כיום? פפפפףףף!

למעלה