שאלה לגבי כמה ספרים

Lildi

New member
שאלה לגבי כמה ספרים

חברה שלי צריכה לעשות עבודה בספרים, והיא (וגם אני ) צריכה מדה על הספרים הבאים: לי הרפר- אל תיגע בזמיר סקוט פיג'ראלד- גסטבי הגדול הרמן הסה- דמיאן, זאה הערבה, נרקיס וגולדמונד פול אויסטר- מוסיקת המקרה, ארמון הירח אלזה מורנטה- האי של ארטורו, אלה תולדות ארי דה לוקה- הר אדוני אמילי ברונטה- אנקת גבהים אלבר קאמי- הדבר, אדם הראשון גרהם גרין- מסעותי עם דודתי בן לגקוב מיכאיל- האמן והמרגריטה אוסקר ווילד- תמונתו של דוריאן גריי וירג'יניה וולף- אל המגדלור, מרת דלאוואי ז'וז'ה סאראמאגו- על העיוורון גבריאל גרסיה מארקס- מאה שנים של בדידות,אהבה בימי כולרה תודה מראש

Lildi

New member
תיקון קטן

עשיתי כמה טעויות כתיב, בגלל שכתבתי מהר, אז הנה אני מתקנת: חברה שלי עבודה בספרות, והיא צריכה מידע על הספרים שכתבתי בהודעה הקודמת.

חתיכת רשימה...

לא יכול להיות שהיא צריכה לכתוב על כולם... מה בדיוק היא צריכה? לבחור? שני הספרים של מארקס שציינת שניהם מדהימים ועוצמתיים וחלק מהאחרים קראתי גם אבל אם תסבירי מה את בעצם צריכה נוכל יותר לעזור. "מידע" זו הגדרה כללית מדי- אפשר לכתוב על זה דוקטורטים...

Britush

New member
איזה מידע בדיוק? ../images/Emo42.gif

תקציר? דמויות? ביוגרפיה של המחבר? שנת הוצאה? (וכו')

The Mad Hatter

New member
...

אני יכולה להעיד כרגע רק על "תמונתו של..", "אנקת גבהים" ו"מרת דאלווי" שאהבתי אותם. רוב שאר הספרים ברשימה נמצאים אצלי בהתאמה. איזה סוג של מידע את רוצה?

sagiberg

New member
איזו רשימה נפלאה../images/Emo6.gif

מסעותי עם דודתי מצחיק להפליא דמיאן חזק ומוצלח הדבר מעולה על העיוורון לא יוצא מהראש אחרי הקריאה מאה שנות בדידות- אין צורך לומר עליו ... בקיצור- תהנו מהקריאה

stush

New member
לא הבנתי...../images/Emo41.gif

את צריכה לבחור אחד מהספרים או לעשות על כולם?

למעלה