שאלה לגבי כרטיסי טיסה

שאלה לגבי כרטיסי טיסה ../images/Emo124.gif

היי לכולם, יש לי כמה שאלות ואשמח לתשובותיכם בעלות הניסיון
אני מתכננת לטוס בנובמבר למשהו כמו חצי שנה, לנחות בארגנטינה, לרדת לפטגוניה ומשם לעלות. היינו היום באיסתא, שם הציעו לנו 2 אופציות (שתיהן עם איבריה) וההתלבטות היא כזו: 1. הלוך-חזור מבואנוס איירס (בלי אפשרות לשינוי כרטיס החזור) בערך ב-1400 דולר. 2. הלוך בואנוס וחזור מקיטו (או אם נחליט לשנות באמצע לאחר) בערך ב-2000. מה שבלט בשיחה עם הסוכנת הוא שהיא כל הזמן דבקה רק בטיסות עם חברת איבריה, כי לטענתה יש איזה מבצע לצעירים של איסתא ואיבריה. אז כמובן שאני מבינה את האינטרס של איסתא אבל תמיד אפשר לחפש עוד חברות תעופה, לא? ביקשנו ממנה לחפש חברות אחרות והיא מצאה טיסה דרך איירפראנס אבל ישר החזירה אותנו לטיסות של איבריה. אזזז... אשמח לשמוע מכם מה דעתכם ומניסיון- האם אפשר למצוא טיסה זולה יותר בחברת תעופה אחרת? האם יש כרטיסי הלוך-חזור שניתן לשנות במחיר זול יותר? אני מאוד לא רוצה להתחייב ליעד החזרה- כי מי יודע.. אני יודעת שאמנם "נזכרנו" קצת מאוחר אבל המחיר הזה (2000) נראה לי הזוי.. במיוחד שבשיטוטים ברשת מצאתי נמוכים יותר. תודה תודה למי שיודע ומוכן לייעץ

הייבי

New member
תנסי אצל סוכן אחר

אנחנו התחלנו את חיפוש כרטיסי הטיסה שלנו באיסתא והשירות היה מתחת לכל ביקורת. חברות תעופה שביקשנו שיבדקו היא לא הסכימה לבדוק (דווקא רצינו לראות מה יש לאיבריה להציע אבל התשובה שלה היתה- רק כרטיסים יקרים, עזבו את זה..) בסוף פשוט הלכנו לסוכנות אחרת שהיתה הרבה יותר נחמדה, בדקה בשבילנו כמה חברות, מצאה אופציה זולה (דווקא באיבריה, אבל למרכז אמריקה אז אין לי מושג לגבי דרום) ושמרה לנו את הכרטיס מעל שבועיים בזמן שחיפשנו ביחד איתה אופציות יותר זולות

נשמע דומה מאוד לסוכנת שדיברתי איתה..

כאילו היה ברור שהיא מקובעת על איבריה בגלל איזה הסכם שיש להם עם איסתא. אבל באמת המשכתי לחפש, היינו בעוד 2 סוכנויות בהן מצאנו טיסות יותר זולות, וזה כרגע בבירורים לגבי מקום ומחיר. תודה לך! ואם עוד מישהו יכול לשתף אני אשמח

Michal Plath

New member
אני טסתי בואנוס וחזרתי מקיטו

ב1300 דולר לא יודעת למה כולם מקובעים על איסתא הסוכנויות הקטנות טובות בהרבה ועוד דבר כשאת שם וצריכה לעשות שינויים הסוכנים של כל חברותיי באיסתא "התנערו" מהן ואמרו להן לעבוד ישירות מול חברות התעופה (הרי ברגע שאת רוכשת את הכרטיס הם מקבלים את העמלה שלהם, אח"כ את לא מעניינת אותם) בעוד הסוכנת שלי עזרה ושינתה ובררה ואפילו שלחה לי דרישות אוברווייט לפני הטיסה חזרה כדי שלא אתקע עם משקל עודף בשדה. אני אגב טסתי עם קונטיננטל כי אני אמריקאית, אבל אני ממליצה להשקיע ולהוציא ויזה לארה"ב הטיסות משם זולות בהרבה ומכסות את עלות הויזה מיכל

היי

צהריים טובים! בסוף סגרתי הבוקר כרטיס דרך סוכנות אחרת, ב 1500 דולר וחזור מבוגוטה. לגבי שינוי היעד- באמת שאלנו את הסוכנת מה הנוהל ונאמר לנו שזה רק מול חברת התעופה. אני מניחה שאפשר יהיה להיעזר בהם בהמשך, אבל זה המצב (והאמת שאני מוכנה לספוג את זה, בתהחשב בזה שכבר בקושי נשארו כרטיסים בטווח המחירים הזה). לגבי הטיסות דרך ארה"ב- אכן יש לי ויזה בתוקף, אבל ממה שבדקנו המחיר דווקא קופץ בכמה מאות דולרים (לפחות דרך ניו יורק). אפשר לשאול מאיפה בארה"ב טסת? יכול להיות שיעדים אחרים זולים יותר?

Michal Plath

New member
ממש לא, טסתי דרך ניו יורק

וזה בפירוש אמור להוזיל את המחירים אבל עזבי אם יש משהו שלמדתי שם זה שאחרי שאת קונה משהו (אוהל, כרטיס טיסה או סתם שוכרת חמור לטרק) אל תשאלי אף אחד אחר כמה הוא שילם. אנשים עושים את זה שם כל הזמן וסתם מסתובבים כל היום בהרגשת פראייריות מטופשת שמבאסת את הטיול... שילמת כמה ששילמת וזהו. אני אגב הייתי טסה דרך ניו יורק בכל מקרה כי רציתי גם כמה ימים שם בחזור אבל זה היה הכי זול בלי קשר אז הסתדר לי טוב, אבל זו לא הסיבה. בכל אופן תבררי טוב טוב מה הנהלים לשינוי יעד: כמה זה עולה (אמור להיות שינוי ראשון חינם) ומאיזה יעדים טסה החברה שלך. כמו כן חשוב להצטייד במיד חשוב כמו: כמה זה אוברווייט אצלם, מה אסור להעלות למטוס (חבל שסתם יחרימו לך כמו שעשו לי) וכ"ו. בהצלחה!

Lior G3

New member
כמה דברים....

בקשר לטיסה דרך ארה"ב, טיסה דרך ניו-ארק משם ליוסטון ומשם לדרא"מ הוזיל את המחירים ליעדים שאני חיפשתי, טיסה הלוך לבואנוס וחזרה מלימה. גם בתוך דרא"מ עצמה יש הבדיל של מאות דולרים בין יעד ליעד, ולכן מאד הגיוני שטיסה הלוך וחזור לבוגוטה תהיה יותר זולה מטיסה לסנטיאגו למשל. 1500$ זה אחלה מחיר, דברים שכדי לא לוותר עליהם: לטוס רק עם חברת תעופה אחת כדי שאם תהיה פשלה באחד הקונקשנים יהיה מי שידאג ולא תפלי בין הכיסאות. אני אישית לא הייתי מסכים בחיים שבאיזשהו שלב לא משנה מה הנסיבות אני אצתרך לעבוד ישירות מול החברת תעופה! אני הזמנתי דרך אמסלם, ולא משנה מה אני רוצה לשנות/לבטל/לברר הסוכנת עושה זאת עבורי.

pakapaka

New member
אז תנסה להתקשר למוקד שינויים של קונטיננטל

ותראה שהמוקד שלהם מאוד זמין ידידותי ונוח ושינויים מתבצעים בשניות דרך המוקד 24 שעות ברוב המקרים גם זה יהיה זמין יותר מאיזה סוכנות קטנה בארץ ועם הפרשי השעות או לחילופין סופי שבוע - לא תמיד ניתן לתפוס אותם (את הסוכנויות שבארץ)

תודה לכולם! ../images/Emo13.gif

אני הולכת לברר על האוברווייט של איבריה, חשוב בהחלט..

Lior G3

New member
אמסלם טורס הם הרבה דברים...

אבל קטנים הם לא. בארץ הם מטפלים בנסיעות של לא מעט חברות וגם הנתח שלהם מלקוחות פרטיים לא קטן בכלל. בנוסף יש להם סניפים ונציגויות בכל העולם. US Reservation Center:1-888-777-9795 United Kingdom: 0800-0289767 Canada: 1-800-8810377 Hong Kong: 800-968302 Australia: 1-800-206668 Austria: 0800-292832 China: 10-800-972-0067 Greece: 00-800-972-121325 Spain: 900-989-789 South Korea : 00-798-972-11325 France: 0800-914604 Mexico: 01-800-1234-832 Germany: 0800-1890287 India: 000-800-972-1038 Israel: 1-800-777-999 Italy: 800-873543 Philippines: 1-800-19720047 Poland: 00-800-9721555 Romania : 0800-896228 Rep. of Ireland : 1-800-557-244 Switzerland: 0800-564791 Singapore: 800-9721101 Taiwan: 0080-1979801 Thailand: 00-1-800-972-1325 The Netherlands: 0800-0220687 אני שמח לשמוע שהמרכז של קונטיננטל הוא טוב, כי זה מרגיע במקרה ובאמת תהיה בעיה. למרות שכבר בכל חור בדרא"מ יש אינטרנט כך שפשוט אפשר לשלוח מייל לסוכנת נסיעות, והיא תסגור בשבילי את מה שצריך.

The Cat Woman

New member
אני דווקא כן מרוצה מאיסתא

כנראה שזה תלוי בסוכן שאת "נופלת" עליו. לי יש רק דיעות חיוביות על איסתא! במקרה שלי- מצאו לי כרטיס ב1300$ באייר-פראנס וכשרציתי לשנות תאריך חזרה- שלחתי את אבא שלי לאיסתא והסוכנת דאגה לנו היא מצאה טיסה חדשה מול אייר-פראנס שזמן ההמתנה שלה היה רק 3 שעות בין טיסה לטיסה. הטיסות של אייר-פראנס מומלצות בניגוד לאיבריה שקיים ספק לגבי הגעת הציוד שלך איתך וגם שעות ההמתנה בשדה מופרזות בדר"כ. או שתתעקשי איתם - תגידי שאת לא מוכנה לטוס עם איבריה, אז במילים פשוטות- או שימצאו לך עם אייר-פראנס/לופטהאנזה או שילכו ל*****.... או - שתחסכי מעצמך את כל זה ולכי ישר לסוכנויות אחרות. לא חסרים סוכנים. או פשוט לסניף אחר של איסתא. בהצלחה... (וכן, 2000$ בהחלט מחיר לא מציאותי ומופרז!) בקשר למשקל עודף- חזרתי עם תיק 20 קילו + תיק נוסף 7 קילו. אחי- שחזר איתי- תיק של קצת יותר מ20 קילו וגיטרה שהוסיפה משקל כלשהו. ללא ספק- היו שם הרבה יותר מ40 קילו! ולמרות זאת- את כל אלו שלחנו לבטן המטוס וזכינו רק לחיוך רחב מדיילת הקרקע
.

למעלה