שאלה לגבי כרית הנקה

שאלה לגבי כרית הנקה

הקטנים בני חודשיים וקצת, אני מניקה חלקית (בעיקר את הגברת) ושואבת קצת. עד עכשיו לא קניתי כרית הנקה כי הם לא יונקים מספיק טוב, אבל יש לי בעיה מובהקת של קנאת הנקה. אני רוצה את האפשרות להניק אותם במקביל אפילו אם זה פחות אפקטיבי לאחד. עשיתי את זה כמה פעמים עם כריות שונות ומשונות בבית אבל זה מאוד לא נוח. חוץ מזה ראיתי קצת סרטונים ברשת וראיתי שיש שני סוגי כריות: רגיל (די רך ומתקפל) וסוג של ״משטח״ מוגבה בצורת U ששמים סביב המתניים. על מה אתן ממליצות?

תודה מראש...

גלגס

New member
ממסיטה

ממליצה בחום.
בעקרון רצוי כרית הנקה בצורת U שנסגרת מאחור כדי שהכרית לא תברח לצדדים. יש כמה סוגים. אני משתמשת במאמסיטה כבר יותר משנה... אני בעד תוצרת ישראל...
החיסרון היחיד שאני מצאתי בה זה שהסגירה היא עם סקוצ' שלפעמים נפתח וגם הבת שלי השתפשפה בו כמה פעמים וזה לא נעים... שורט... בזמנו פניתי אליהם לגבי זה והם היו מודעים לעניין. לא יודעת אם שינו בינתיים או לא.
יש עוד כמה כריות שבנות ממליצות עליהן. את יכולה לחפש פה בפורום...

יכול להיות שהאדון שלך (שהבנתי שהוא יונק פחות) יהנה מההנקה בו זמנית כי זה יקל עליו. בהנקה בו זמנית משתחרר יותר חלב...
וגם לפעמים הייתי יושבת עם שניהם על הכרית גם בלי לינוק- דרך נוחה להעניק חום לשניהם... היום זה כבר לא אפשרי כי הכרית מקושרת ישר עם הנקה אבל בהתחלה זה היה כיף.

בהצלחה!

לליבלה1

New member
עדיף המשטח הרך יותר ממש גרוע

הם שוקעים בתוך זה וחם להם ואני מבזבזת זמן יקר לסדר אותם בתוך זה וזה מעיק על ההנקה.

כרית הנקה

הי חיפאית

הבנות פה בעיקר ממליצות על המאמאסיטה, שהפלוס הגדול בה זה שהיא באמת נסגרת ואז לא בורחת מהצדדים.
זה יתרון גדול וגם נוח להשכיב עליה את הקטנים.
אני חושבת שכרית טובה מאוד יכולה להקל ולשפר את ענייני ההנקה.

למעלה