אין כל בעיה בכל הבא מן הירק והפרי
בתנאי שלא התבשל כמובן. כי בישולי עכו"ם נאסר. ואם הנך אשכנזי אז יהיה מותר לך בבישולי עכו"ם בתנאי שהאוטכל והכלים כשרים והצתת האש נעשתה על ידי יהודי. בפת ישנה בעיה של פת פלטר. בעיקרון תוכל לאכול מהפת/לחם אם אין בהם מרכיבים שאינם כשרים. דגן בעיקרון כשר בחו"ל. אין בו חיובי תרומות מעשרות וכו'. בתקווה שסינון הקמח אכן נעשה. כי במדינות תרבותיות מקפידים על כך לא בגלל הכשרות. והסינון נעשה אוטומטי לפני הלישה. בעית הפת פלטר שהזכרתי, ניתנת לפתרון אם יהודי הדליק את התנור, או גרם לחימום יתר בתנור לפני ההפעלה. בתנורים של פעם, היה די כשיהודי השליך קיסם לתנורו של הנחתום הגוי, רק בכדי שיהא נקרא שהודלק התנור ע"י יהודי.