שאלה לגבי לחם שיפון
הבנתי שלחם מקמח שיפון הוא מאוד בריא, ולכן החלטתי לעבור מהלחם שאני קונה עד עכשיו - מחיטה מלאה, ללחם מקמח שיפון. חיפשתי אתמול בכמה מקומות, וגיליתי שרוב הלחמים הם לא מקמח שיפון לגמרי, אלא מכילים גם קמח חיטה רגיל. מצאתי רק לחם אחד שמכיל 100% קמח שיפון - לחם של מאפית ליבו. רציתי לשאול אם מישהו מכיר את הלחם של המאפיה הזו, ואם יש המלצות נוספות אולי ללחם אחר, אבל מקמח שיפון בלבד (אפשר גם קמח מלא), אבל בלי תוספת של קמח לבן רגיל. תודה !
הבנתי שלחם מקמח שיפון הוא מאוד בריא, ולכן החלטתי לעבור מהלחם שאני קונה עד עכשיו - מחיטה מלאה, ללחם מקמח שיפון. חיפשתי אתמול בכמה מקומות, וגיליתי שרוב הלחמים הם לא מקמח שיפון לגמרי, אלא מכילים גם קמח חיטה רגיל. מצאתי רק לחם אחד שמכיל 100% קמח שיפון - לחם של מאפית ליבו. רציתי לשאול אם מישהו מכיר את הלחם של המאפיה הזו, ואם יש המלצות נוספות אולי ללחם אחר, אבל מקמח שיפון בלבד (אפשר גם קמח מלא), אבל בלי תוספת של קמח לבן רגיל. תודה !