שאלה לגבי ליטיום טבעי

כוכבית2

New member
שאלה לגבי ליטיום טבעי

מטפלת אישית הציעה לי להשתמש בליטיום טבעוני שנקנה בחנות טבע ללא מרשם רופא. אני סובלת מדכאונות לא מוסברים וחרדות, הרגשה בסיסית כרונית של דכאון, דאגות, קנאה רבה בכל אחת.

אוליגופיטום

היי השיטה של טיבעוני מבוססת על לקיחת מניון נמוך מאוד של צמח ( במקרה של ליתיום - סלק) אשר גורם לגוף לשחזר את המידע על פעילות המינראל. הם בד"כ ממליצים לקחת את זה עם עוד מספר מוצרים שלהם כמו פיטרית שיטקר וכד´. אני מכירה הצלחות וגם אי בצלחות בטיפול הנ"ל . את מוזמנת לנסות . ישנה אפשרות במקביל או בנפרד לגשת למטפל בפרחי באך לבנית פורמולה מתאימה , גם זה במקרים רבים עובד. אשמח אם תחזרי לספר במה בחרת ואיך הולך.. בהצלחה

היי כוכבית

היי לגבי דיכאון וחרדות לא ראיתי אף תרופה בעולם גם ברפואה האלטרנטיבית שבאמת עוזרת ואנשים שסומכים על תרופה מסויימת שבאמת תעזור להם נראה לי אישית שהולכים עם עינים סגורות כי אלינו להיות מודעים לכך ממה בעצם נגרם אותו דיכאון אותה חרדה מהחיים והתשובה הטובה ביותר לפי דעתי זה מדיטאציה אינדיאנית שאני אישית מלמד בחינם כי זאת מדיטאציה שעובדת על כל הצאקרות מרכזי אנרגיה ובכל צאקרה יש חיה מסויימת הרי אנחנו מורכבים מכמה חיות ביחד וברגע שנידע לדבר לאותה חייה נבין את עצמינו יותר טוב לפי דעתי זה הדבר היחדי שיעזור לך אבל כל הרעיון זה יתמודדות אישית אם תרצי אני אשמח לשלוח לך את מה שכתבתי כולל הסברים מפורטים ושיהיה לך את היום הכי קסום שיש ותזכרי שהכלי הריפוי היחידי בעולם הינו האהבה שלך עדי קצמן

למעלה