שאלה לגבי לימודים..

שאלה לגבי לימודים..

שלום, אני לא יודע אם זה המקום לשאול, אבל לא מצאתי מקום אחר.. אני בחור צעיר, שאוהב ומתענין במחשבים ולמד מדעי המחשב בתיכון 5 יח"ל (C) ובנוסף גם עשיתי 5 יח"ל VB, יש לי תעודה טכנולוגית 1 יח"ל ולמדתי גם 1 יח' אקסס - SQL. אני מגיל צעיר מתעסק בעיקר בתכנות ויש לי ידע רב בנושא. גם בפיתוח אתרי אינטרנט שפת צד שרת וצד לקוח (ASP) ואבטחת אתרים, ובלי שום קשר גם מאוד אוהב להרכיב מחשבים להתעסק בחומרה ובתוכנה. הרבה מאוד פעמים היתי בונה לאתרים מערכות שונות(באופן עצמאי) והיתי מקבל על זה שכר טוב. אני פניתי אליכם כי אני היתי רוצה לעסוק בעתיד במחשבים.או יותר נכון בהיטק. חשוב לי שתהיה עבודה מענינת ובעלת פרנסה טובה. אבל אין לי מושג מה..כלומר, אני לא מכיר ולא מבין איזה מסלולים\קורסים יש. והאם כדאי ללמוד באוניברסיטה? מכללה? אני לא מבין כלום. :\ רציתי להתיעץ איתכם מה כדאי לי ללמוד ואיפה כדאי לי ללמוד בכדי שבתעיד אני אוכל להשתלב בעולם ההיטק. ובנוסף מהם נתוני הקבלה במוסד הלימודי שהצעתם. תודה רבה והמשך יום נעים.

vinney

Well-known member
השאלה שלך קצת לא ברורה

אתה אוהב את תחום התוכנה? מדעי המחשב? אז לך ותלמד את זה.

אממממממ

נגיד שאני רוצה להתעסק בתחום של התכנות..איך נקרא קורס כזה? ואיפה כדאי ללמוד? ומהם נתוני הקבלה לקורס כזה?

vinney

Well-known member
תואר ראשון במדעי המחשב, אתה מתכוון?

בכל האוניברסיטאות וכמעט בכל המכללות בארץ. איפה כדאי ללמוד? איפה שאתה רוצה. נתוני הקבלה? גלוש לאתרי המוסדות ותבדוק. אני לא מבין מה בדיוק המידע שאתה מחפש, אתה שואל שאלה כללית מדי. "תחום של תכנות" - למה בדיוק אתה מתכוון?

or253

New member
אתה לפני או אחרי צבא?

כי אם לפני צבא, הייתי ממליצה בחום (מנסיון...) לבדוק אפשרות של קורס תכנות בממר"מ.

למעלה