שאלה לגבי לימודים

tashian

New member
שאלה לגבי לימודים

שלום, חשבתי ללמוד הרבולוגיה (לא סינית), נושא שמעניין אותי כבר הרבה זמן. באילו מקומות אפשר ללמוד, מה נחשב יותר טוב וכו'? אשמח לשמוע את חוות דעתכם.

לימודים

חברת ראן צמחים בע"מ משמשת כשלוחה של Wild Rose College בארץ. זהו קולג' ללימודי רפואת צמחים בקנדה. אינני יודעת אם נפתח מסלול חדש בשנה הבאה, תוכל/י לדבר עם גל ראן לגבי כל הפרטים. בהצלחה, הילה

tashian

New member
תודה!

אם אפשר לשאול איפה את למדת? ואם לא- תודה על המידע!

בוודאי שאפשר ../images/Emo13.gif

בשלוחה הישראלית של Wild Rose College - המקום שהמלצתי לך עליו דרך אגב, אני חושבת שגם ב"מירב" יש מסלול לימודי רפואת צמחים . אם אינני טועה זה בית ספר של קופת חולים כללית, והוא נמצא באיזור הכפר הירוק. יש גם את המכללה בכרכור, אבל אני לא בטוחה לגבי מסלול הרבולוגיה נטו. שבת שלום.

pumiki8

New member
מטעם קופ"ח מכבי ../images/Emo13.gif

ויש את זה : http://www.openu.ac.il/merav/merav-24.html, אם לזה tashian מתכוונת... אגב, הילה - שמעת על הקורס בקמפוס "ברושים" על רוקחות מקצועית וקוסמטיקה?

נכון עמית

מכבי טבעי... הייתי קרובה. לגבי קמפוס ברושים התשובה היא כן, אך למיטב ידיעתי הקורסים פתוחים לאנשי הרפואה הקונבנציונלית, (רופאים אחיות וכו') תקן אותי אם אני טועה... חוץ מזה, איפה היית ? התחלתי להתגעגע
שבת שלום

pumiki8

New member
אני מתקן אותך! ../images/Emo8.gif

http://www.broshim.tau.org.il/OpenCourses/cosmetics.aspx כאילו נפל מהשמיים, הקורס ה"משלים" לקורס שאני עושה עכשיו שיוכל ללמד אותי בצורה יסודית ועמוקה כל מה שצריך לדעת על רוקחות טבעית. הוא מוצע גם לקהל הרחב
... הוא יקר, אבל בחיי - זה לא יכול היה לקלוע יותר בול. ואז לא אצטרך לשנורר מידע מאנשים שמבינים
. רק חבל ש(לפי מיטב ידיעתה של המזכירה שם)את המועד הבא יפתחו עוד לפחות 4 חודשים... אני? פרשתי בשיא - פטריות ווגינליות. רק עכשיו אני שם לב שהציטוט שלך הוא של אושו - אחותי קיבלה חפיסה של קלפי זן טארוט של אושו (אני והיא משתמשים בטארוט קלאסי מזה המון זמן). בחיי, אין לי מושג מה עושים איתם. הם הולכים לפי תפיסת הזן - מתרכזים בהווה, בדרך שלנו להתעלות, במה להתרכז במדיטציה, אבל יצאתי מאוכזב מהם - העיצוב שלהם לא יפה בעיניי, כאילו לא שקדו על הקלפים מספיק (קרטון ממש דק) והם יותר מדי מורכבים ומסורבלים.

אני שמחה

לשמוע שזה פתוח לקהל הרחב, ישנם מסלולים מסויימים שלא (יש לי חברה אחות במקצועה, שלומדת שם). מה זה יקר ? לגבי הקלפים של אושו, אולי הם מורכבים ומסורבלים לך, אבל יש אנשים שיודעים לעבוד איתם נהדר (בטח לא אני), אחותי למשל, עושה את זה נפלא ! יש המון סוגים של קלפים, סוג פשוט ונחמד לשימוש שגם מצוייר מקסים - הקלפים של מרלין הקוסם. פטריות הא ?

pumiki8

New member
כן, יש מסלול אחד (או אולי יותר) שהם

לאנשים במקצועות רפואיים או פארא-רפואיים (גם במירב יש, למשל "צמחי מרפא לעוסקים ברפואה"). יקר-4,100 ש"ח-יקר
. משהו כמו 15-16 מפגשים, ויש התנסות מעשית מלאה (לפי מה שהמזכירה אמרה לי) בכל נושאי הקורס. יש כל כך הרבה סוגי קלפים מעבר לטארוט וההשלכתיים הרגילים. עם פיות, עם מלאכים, מהמיתולוגיה... אני האסכולה הישנה - רק טארוט קלאסי תודה רבה.

tashian

New member
הייתם מאוד מקיפים

ואני אבדוק כל מה שהוצע. אבל ראיתי שיש גם משהו בסמינר הקיבוצים (יש להם יום פתוח). מישהו שמע על זה משהו?

אני יודעת

על מסלול נטורופטיה, אבל אם יש יום פתוח, לא צריך יותר מזה. פשוט תלך ותקבל את כל האינפורמציה. בהצלחה.

tashian

New member
לצערי לא נראה לי שאוכל

עבודה וכו'. אבל עזרת לי המון, תודה :)

למעלה