שאלה לגבי לימודי מידע

reute12

New member
שאלה לגבי לימודי מידע

מישהו יכול לפרט לי ולתת לי מידע אודות הלימודים על לימודי מידע כי אני שוקלת לעזוב אחרי קבלתי השנה למסלול זה ואחרי יום אחד מלא של התרשמות מקורסי שנה 1 אני מתלבטת האם להמשיך כי אני חושבת שהמסלול לא מתאים לי וקשה לי מידי אשמח לעצות.

amdolev1

New member
הנה עצה

אני התחלתי את שנה ב' במחלקה ואני חייב להודות שרוב הקורסים במידענות קלים פי כמה מכל קורס בכל פקולטה אחרת. לראייה, סמסטר ב' בשנה שעברה, מתוך 4 קורסים שלקחתי, רק באחד היה לי מבחן - וגם הוא היה אמריקאי. בשאר היה רק צריך להגיש עבודה (שהיא גם היתה קצרצרה וגם ציון מעל 80 הוא מובטח). אבל זה לא רק הקלות. השנה הראשונה מלאה בקורסי בסיס די יבשים אמנם, אבל בשנים הבאות יש יותר קורסי "תכלס". קשה לי לחשוב על מחלקה אחרת שהייתי הולך ללמוד בה.

Michael23Jordan

New member
מעניין לעניין לאותו ענין

זהו שהם מדברים על שיטת דיואי ואני רק עכשיו התחלתי ואני לא מבין כלוםםם מה עליי לעשות מישהו יכול להסביר לי את התאוריה הנוכחית? וזה נראה קורס נחמד לאללה.. בתור משני כמובן לא מצליח לבחור משהו אחר, שהוא לא יגרום נזק.

limitz

New member
הכל תלוי במה את מתכננת לעתיד

כמו שנאמר יחסית לשאר המחלקות זה חומר ממש קליל. החומר בשנה הראשונה הוא ממש משעמם וכמעט ושלא משתמשים בו בעתיד אז כך שהסבל הוא די זמני. אם את מתכננת לעסוק בעתיד במידענות אני מייעצת לך להישאר מה גם שהלימודים מאוד עוזרים בתור סטודנטית איך לחפש חומר וכו זה תחום יותר פרקטי. אז שיהיה לך בהצלחה ומקווה שעזרתי.

reute12

New member
תגובה לעצה.

היית מציעה לי לקחת את כול הקורסים של שנה 1 בלימודי מידע? ויש לי שאלה מה קורה לגבי המשני- כמה קורסי משני היית ממליץ לי לקחת ? וכמה קורסי יהדות היית מליץ לי לקחת כי אני רוצה לקחת 2? אני פשוט לא רוצה עומס יותר מידי במערכת , אני רוצה שיהיה לי קל וגם מתכננת לעבוד. אז אם תוכל תיעצי לי ותענה לי על כול השאלות. תודה ויום טוב.

amdolev1

New member
תוכנית עבודה פשוטה

מידענות זה הראשי שלך, נכון? הייתי מציע לך לקחת כל שנה 21-22 ש"ש. בהנחה שמידענות לוקח לך כל שנה 10 ש"ש (לפי התוכנית) זה מותיר לך 11-12 ש"ש בשביל המשני, יהדות וקורסים כלליים. אני לא יודע מה המשני שלך, אבל גם שנה שעברה וגם השנה הצלחתי לדחוס את כל השעות האלה ב-3 ימים בלבד, ואפילו הם לא היו עמוסים מידי! אם את רוצה, זה לא ממש נדיר לראות אנשים ש"מושכים" עוד קצת את התואר לשנה הרביעית (וראיתי גם חמישית). השאלה היא כמה זמן את מוכנה להשקיע (או כמה זמן את רוצה לעבוד). אני מצליח לשלב עבודה (ואפילו כמעט משרה מלאה) יחד עם הלימודים. בכל מקרה, יהדות את צריכה לקחת (ב-3 שנים) 7 קורסים שנתיים - 14 ש"ש. זה אומר שבאחת השנים את צריכה לקחת 3 קורסים ביהדות. מה שלא תעשי, תזכרי שמחר הוא היום האחרון לשינויים בסמסטר הזה! בהצלחה! :)

reute12

New member
תגובה

הבעיה שאני לא רוצה יותר מידי קורסים שלא יהיה לי עומס לא רוצה 14 קורסים מה אתה מציעה ? בכול זאת לקחת את כול 8 קורסי החובה בשנה 1 במידענות? ולקחת 2 -3 קורסי משני ו2 יהדות וזהו? תודה.

amdolev1

New member
אין מה לעשות

אם את רוצה לסיים את התואר ב-3 שנים את צריכה לעשות 21-22 ש"ש כל שנה.

למעלה