שאלה לגבי לימודי עו"ס

היו

New member
שאלה לגבי לימודי עו"ס

אני מתכוונת ללמוד שנה הבאה עו"ס, אבל כנראה שזה יהיה במכללת אריאל, כי הפסיכומטרי שלי לא מספיק לאונ' ת"א או בראילן, אבל אולי אני אנסה להתקבל לת"א דרך העדפה מתקנת..מישהו/י מכאן למד/ה עו"ס באריאל? זה נחשב לפחות טוב מלימודים באונ' אחרת? יש לי סיכוי להתקבל דרך העדפה מתקנת לת"א? האמת היא שזה די מדכא אותי ללכת ללמוד שם כי זה רחוק מהבית, אבל אין לי ברירה... יעוץ? תמיכה? הצילו? . תודה מראש

reuthal

New member
באופן אישי אני יכולה

לספר על בר אילן ולומר שאני אהבתי את הלימודים, היו לי מרצים מעולים (ויש גם גרועים), ומצד שני ידיד שלי למד באריאל למרות שהיתה לו אופציה לבר אילן והוא טוען ששם הלימודים ברמה יותר גבוהה- כל אחד ומה שמתאים לו, אין דעה אחידה, העיקר שיהיה בהצלחה!

chep

New member
אני יכולה להוסיף

אני יודעת שראש ביה"ס שם הוא מאד אני רק לא יודעת כמה זה משמעותי על הלימודים עצמם. חוץ מזה שיש עוד אופציות אחרות רחוקות יותר: תל חי, חיפה, ספיר וכו'

היו

New member
הוא מאוד מה??? בקשר להעדפה מתקנת..

זה הזדמנות שאיזה ארגון מטעם האוניברסיטה נותן לאנשים משכבות חלשות, או עם בעיות בבית וקשיים למיניהם להתקבל גם אם הציון נמוך מהדרישות, ממלאים טופס ושולחים והם דנים בבקשה.תודה לכל מי שענה, אני אשמח לעוד תשובות בנושא הלימודים באריאל.

SuperGirl 25

New member
אולי יעזרו לך בפורום סטודנטים

בקשר לשאלה על העדפה מתקנת ועל מכללת אריאל. בעיקרון אין הבדל ברמת הלימודים בין מכללה לאוני', בעיקר כשהמכללה כפופה לאוני'.

למעלה