שאלה לגבי לימוד סקי

GalGula

New member
שאלה לגבי לימוד סקי

איך למדתם לגלוש? האם עשיתם קורס? למדתם לבד? כמה זמן לקח עד שהייתם מסוגלים לגלוש נורמלי בלי ליפול כל דקה?

אלמה

New member
קצת תשובות...

ללמוד - הכי טוב במקום מסודר שבו הסקי הוא עיקר החיים - כמו המועדונים שנמצאים באתרי הסקי. שם ניתן לקבל מדריכים מעולים במחירים מאוד נוחים. כמה זמון זה לוקח....וואאוו זה כל כך אישי. לשמחתי לא עברתי את הטראומה הזו.

tukh

New member
אני למדתי מסודר

ואם אתם לא זוכרים, מה שבטוח קרה כי לא הייתי פה הרבה זמן, אני עושה סנובורד ואפשר לשלוט בו הצורה בסיסית - לא ליפול יותר מידי, אחרי שבוע של הדרכה מסודרת.

סקי הכי שווה ולא קשה

הכי כדאי ללמוד סקי זה בחו"ל מה שבטוח בחרמון אפילו לא כדאי לנסות כי זה חרא...... תורים של שעה או יותר...... ובסוף בקושי שמחליקים הכי טוב זה ללכת לאירופה לשבוע או יותר לסקור מורה פרטי או בקשבוצה ולהנות......ישנה גם אפשרות לקפוץ קבוצה ובדרך כלל זה מחולק לקבוצות ולרמות ככה שכל אחד הולך לרמה שלו!!! ואני מבטיחה לך שאם תנסה ביום השני כבר בקושי תיפול אבל תזכור גם הטובים ביותר נופלים!!!

liran87s

New member
אחרי ארבעה ימים התחלתי להנות...

לשם שינוי... זה היה סיוט הימים הראשונים, נפלתי על התחר וזה כאב עד סוף החופשה וגם על הראש, הרגשתי כאילו היה לי זעזוע מוח, נפלתי על הפנים והיה לי ליד העין כחול 4 ימים ! היה סיוט אבל ביום הרביע כבר היה נחמד, היום האחרון היה הכי סבבה כי היינו במקומות חדשים, ובכלל, הכי נהנתי בחרמון...

איך אפשר להנות בחרמון?

לפי דעתי החרמון זה בולשיט יש שם כולה שני מסלולים וזה ממש לא שווה את התורים הארוכים שיש שם בחורף!!! כאשר אני טסתי לסקי היה ממש כיף אבל ביום הרביעי שברתי את הכתף וזה היה ממש באסה

liran87s

New member
אז ככה...

בחרמון יש מספר מועט של מסלולים אבל יש המון אופפ-פיסטים, לי בעקרון יצא לגלוש קצת לבד והגעתי למקומות עם נוף ממש מדהים ועם שלג רך עם עצים ובמפים קטנים ואפילו אפשר לקפוץ קפיצות רציניות !
וגם להיסרט
החרמון הוא אתר נהדר אם מנסים למצוא בו את הדברים היפים ולא רק את הזבל שכולם אומרים שהוא... אבל מה שבאמת מבעס בחרמון זה שהסנובורד שלי נהרס כל פעם מחדש, כאלו סדקים שרק השטן יודע לעשות... אבל שטויות, זה גרושים לתקן את זה... ושלא תביני לא נכון, באוסטריה לא נהנתי כמו בחרמון רק בגלל ההדרכה, המקום הרבה יותר גדול אבל לא יצא לי לראות את כל האתר, גם כי לא התאפשר לי לגלוש לבד באתר, אני בטוח שהייתי מוצא פשוט מקומות חבל"ז ! גם הייתי די אדיש ביום האחרון, הייתי יכול להנות הרבה יותר אבל לא נתאבל על כל זה...

Loppy

New member
טוב, אז

אני למדתי בקורס שהעביר מדריך אחד מקלאב-מד והיה ממש מצוין! בשבוע הראשון שלי בסקי הצלחתי לא ליפול כל דקה רק ביום השלישי! (נראה לי...אני לא ממש זוכר) ו...לא נראה לי ששאלת עוד משהו אז...זהו! נ.ב. איך את למדת?

GalGula

New member
זהו, שאני עדין לא ממש למדתי

אני עדין בשלב הנפילות על השלג... רוצה ללמוד מנסיונכם איך ללמוד
. נראה לי שהכי טוב זה מדריך אישי ולא בקבוצה, לפחות בהתחלה. מה דעתכם?

Loppy

New member
אמממ...

לא יודע...אני למדתי בקבוצה והיה לי בסדר גמור! אני חושב גם שמתי שלומדים בקבוצה אז אפשר ללמוד מטעויות של אחרים! (חשבת על זה?) אבל גם לפרטי יש יתרונות...

liran87s

New member
נכון, לזה יש באמת יתרון משמעותי !../images/Emo8.gif

"פרטי" עד שעות לפנות בוקר ! לקום אחרי ארבע שעות שינה בלילה ולהמשיך לגלוש כאילו כלום ! אבל סבבה, מה רע, זה הכי טוב שיש לא ?!, לסוע רק בשביל סקי זה נחמד אבל כשמוסיפים לזה "פרטי" בלילה זה הופך להיות מ-ו-ש-ל-ם לירן

Loppy

New member
לא כל כך הבנתי

את הדעה שלך... את בעד פרטי או קבוצה?

liran87s

New member
כשאתה לבד שם, ואתה מכיר אנשים...

רק מהגלישה שבטח לא באותו מלון אז אין לך כל כך עם מי ללכת ל-PARTY, עם מי כבר אפשר ללכת עם ההורים, עזוב, לא משנה...

למעלה