שאלה לגבי מדבקות החלון

lilachh

New member
שאלה לגבי מדבקות החלון ../images/Emo20.gif

אז אתמול נרשמה נסיעה לחנות לחומרי היצירה וכמובן החור בכיס גדל והשקית היתה כבדה ובתוכה גם היתה חבילת מארז של צבעי חלון (6 צבעים ודפים עם ציורים). ועכשיו לשאלה: בחנות היו 3 סוגי צבעים: 1. צבעי חלון של חברת RICOLOR - צבעים אטומים - מארז של 6 עולה 89. (וזה מה שקניתי - דרך אגב כמה מדבקות כבר צויירו וכרגע מתייבשות...) 2. צבעי חלון לא זוכרת של איזה חברה - צבעים לא אטומים - כל צבע עולה 17 (?!?!?!) 3. צבעי חלון של חברת אומגה (זאת שמייצרת את צבעי הגועש לילדים) - צבעים אטומים - מארז של 6 עולה בסביבות ה - 40 ש"ח.... מישהי יודעת אם הצבעים של אומגה טובים? כי אם כן זה חצי מחיר....כך שבקניה הבאה המידע הזה יועיל, לכן לעצתכן/דעתכן אודה....
ועכשיו תסלחו לי אני עוברת לטלו´ לראות "חדרים משתנים" ב - bbc . שתהיה שבת נפלאה

av_i_va

New member
לילך יקירתי../images/Emo99.gif

המומחים (מומחיות) עסוקות ברגע זה ביריד. יהיה עליך להמתין עד לשובן. ברשותי צבעי חלון שנרכשו לפני שנים רבות במתוצרת גרמניה. איכות מעולה!

lilachh

New member
אביבה - כן היתה לי הרגשה כזאת... :-

אני מקווה שהן מאוד עסוקות.... הצבעים שקניתי (במארז) הם גם תוצרת גרמניה, מכיוון שהיו כמה סוגים ידעתי שעל מה שבא מגרמניה אפשר לסמוך - באיכות הם מספר אחד...

idithgal

New member
מקווה שאתן מצלמות שם בדוכן

כדי שגם אני כאן "בגולה הדוויה"
אוכל לראות. לאות הזדהות אני נוסעת היום לעיר ציורית בשם אנאפוליס, ששם מתקיים יריד אומנות. אני בטוחה ששלכם יותר יפה, אבל אם יהייה מעניין- אצלם. בהצלחה וחג שמח!

בל בל

New member
לילך

אני משתמשת בHOBBY LINE אני חושבת שזה שמה של החברה , גם תוצרת גרמניה. בקשר לאלה של אומגה אמרו לי שהם פחות איכותיים ויותר סתם בשביל לתת לילדים קטנים לשחק. אבל אני לא בדקתי. לי עלה 4 צבעים קטנים 30 ש"ח ואני מאוד מרוצה מהם כל צבע קטן (לא באריזה )עולה 8 ש"ח וגדול עולה 15.5. בכל אופן בהצלחה, וכשתסיימי תעלי תמונות- אני רוצה לראות
ענבל

lilachh

New member
ענבל - תודה

תודה על האינפורמציה. אני קניתי במארז 6 בקבוקים- כל אחד של 100 מ"ל כך שזה מחיר נורמלי כנראה...

dili

New member
אלה המחירים????

אני ראיתי חבילה של טושים (4 או 5) שעלו 13 ומשהו ש"ח! יכול להיות שמה שראיתי זה לא מה שמדברים עליו??

lilachh

New member
טושים????

על זה לא שמעתי , אולי טושים שנועדו ליצצר על זכוכית אבל לא הופכים למדבקה??? בכל זאת זה מעניין אז אם תשמעי שזה אכן למדבקות אני מצפה לדיווח..

dili

New member
לא התעמקתי הרבה...

עברתי עליהן די בחטף, אבל אני די בטוחה שאלה היו טושים למדבקות! אני מקווה לקפוץ לחנות השבוע ולבדוק את הנושא מקרוב! דיווחים, כשיהיו

Aשיר

New member
אני משתמשת די הרבה במדבקות

מחומר הנקרא fun&fancy של חברת marabu .קניתי בחו"ל . האיכות מעולה !לא היו זולים במיוחד, אבל מחזיקים מעמד שנים ! הצבעים יוצרים צבע חצי שקוף ממש כמו ויטראז´. הדבקתי גם על המראות באמבטיה וגם על החרסינות (ואז הצבע נראה אטום).זה תענוג גדול לעבוד עם החומר הזה (או כל חומר מחברה אחרת). בהצלחה !

efratw

New member
דילי - אני קניתי את האריזה הזאת

של 5 צבעים + שקף+דף ציורים ב- 13 ש"ח אך הם צבעים גרועים במיוחד הצבע התוחם. הצבעים שאני ושיר השתמשנו בהם לדמויות שמכרנו ביריד הינם מסוג C2 שהוא הסוג היקר יותר ובנוסף סוג קצת יותר זול שטוב בעיקר למילוי ולו קוראים: creall glass.

psa

New member
לילך היי ,הצבעים למדבקות שאני קניתי

WINDOW COLOR ORITA 25 ML (הכמות) - לדעתי צריך לציין את הכמות לשם ההשוואה בין החברות. תוצרת ספרד קניתי 5 שפופרות המזכירות טושים +אחד לקווי מתאר. שילמתי 54ש"ח הם בסדר.

lilachh

New member
פסא - לגבי הכמות בכל בקבוק

במארז שאני קניתי היו 6 בקבוקים בכל בקבוק 100 מ"ל ועלה 89 - אז מסתבר שזה באמת מחיר טוב, היו לו גם בקבוקים בנפרד עם 50 מ"ל - 17 ש"ח.

psa

New member
לילך , שכחתי לציין שקיימים בקבוקים

גדולים , כמו גודל הבקבוקים של גואש. האמת שלא התעניינתי כמה הם עולים והכמות. מתארת לעצמי שכל חנות מוכר חברות שונות במחירים שונים. כשאין ברירה קונים מה שיש (אם ממש מוכרחים...
). שרק נמשיך להנות ויהיה מספיק זמן לבצוע.... יום נפלא

ShirYaki

New member
לגבי הסוגים

אנחנו השתמשנו בעיקר ב- 2 חברות: stickerpaint - creal glass c2- windowpaint ונרשמה הצלחה טיפ שגילינו רק אחרי 40 מדבקות (!) - למרוח שכבה נוספת אחרי שהראשונה מתייבשת - זה מעבה את המדבקה ויותר קל להתעסק איתה אחר כך.

hazy jane

New member
../images/Emo92.gifקניתי צבעי c2- windowpen

אולם התוחם יוצא בקווים מאוד עבים, ושאר הצבעים יוצאים גבישיים - בקיצור, לא דומה לעבודות המקסימות שלך! כיצד את יוצרת את קוי התיחום העדינים?

ShirYaki

New member
אנחנו למדנו מהנסיון

צריך לנסות דרגות שונות של לחץ על הבקבוק או מיקום הלחיצה ולראות איך יוצא הכי טוב. לגבי צבעים שהם גבישיים - נתקלתי באחד כזה שקניתי בחנות שאהי לא מתכוונת לחזור אליה - כי הוא פשוט לא טוב! אולי תנסי לגשת לחנות ולהחליף ולבדוק אותם בחנות.

למעלה