שאלה לגבי מדבקות חלון

bar32

New member
שאלה לגבי מדבקות חלון

שלום לכולם! אני מסתובבת כבר הרבה זמן בפורום שלכם ואני מוקסמת כל פעם מחדש מהעבודות ומהרעיונות. גם אני יוצרת ובהזדמנות ראשונה אני יראה לכם את עבודתי. בנתיים יש לי שאלה לגבי מדבקות חלון. לא הבנתי מאיזה חומר עושים את המדבקות. אשמח לקבל פרטים והסבר ברור לגבי זה. יישר כח ויש לי גם הרבה רעיונות ואשמח לשתף אותכם בהם ולעזור לכם. חג שמח.

ShirYaki

New member
הסבר

החומר מגיע בצורה של טושים או מיכלי פלסטיק שיש להם פיה דקה שמתאימה לציור (אין צורך במכחול) אחד הטושים צריך להקרא קונטור כי הוא סמיך יותר ואיתו עושים את הגבולות (הקוים השחורים - שלא חייבים להיות שחורים...) את הציור מציירים על שקית לדפים - "שמרדף" (שקיות הניילון השקופות ששמיםם בקלסר) וזה מאוד נוח מכיוון שאת הציור שמים בתוך השקית וככה זה לא זז. בערך שעתיים לאחר שציירנו את הגבולות אפשר למלא את המשטחים הריקים. מומלץ להמתין 12 שעות לפני שפשוט מקלפים את הציור מהשמרדף ומדביקים אותו איפה שרוצים - חלון, מראה, פלסטיק (אני שמתי פרחים כאלה על הפלסטיק של מסך המחשב בעבודה ונרשמה התלהבות רבה). החומרים נקראים Window Pen או Sticker paint ואני ממליצה על היצרן C2.

מה עלות הדבר הזה?

יש הבדלי עלות בין טושים למיכלי הפלסטיק? יש הבדלי עלות בין הקונטור לטושים האחרים?

ShirYaki

New member
עלות בפלסטלינה בחיפה:

"טוש" 25 מ"ל 8 ש"ח מיכל - 125 מ"ל 20 ש"ח הקונטור סמיך יותר ובעצם איך שתשימי אותו- ככה ישאר לעומת השאר שיותר נזילים ונעצרים ע"י גבולות הקונטור

זה כנראה על אותו סגנון של..

צבעי זכוכית. עם מה יותר נוח לעבוד - עם הטוש או המיכל?

ShirYaki

New member
עם הטוש, כי מפעילים פחות לחץ אבל...

הוא פחות חסכוני....

lilachh

New member
באזור המרכז המחירים הם: ../images/Emo20.gif

בקבוק 80 מ"ל בין 15.5 ל - 17 ש"ח. אני קניתי ערכה של 6 צבעים + 2 דפי איורים, כל בקבוק 100 מ"ל = 89 ש"ח כל הערכה, כך שזה יצא די משתלם.

עינתפ

New member
איפה נמצאת החנות בחיפה??

אני מתכוננת לתת קפיצה היום ללב המפרץ, חסרים לי בדים לציור (קניתי עד עכשיו 6 והופ הם נגמרו) ואז לקנות גם את החומרים למדבקות.

ShirYaki

New member
ברחוב מוריה מול בורקס העגלה

זו חנות שלא רואים מהכביש כי צריך לרדת מדרגות כדי להגיע אליה, אבל יש שלט גדול בחוץ

ShirYaki

New member
../images/Emo55.gifפלסטלינה../images/Emo55.gifמוריה 45../images/Emo55.gif

osni

New member
בוקר טוב לילך !!

יש לי כמה שאלות טכניות! האם כבר עבדת עם החומרים שקנית? איך איכות העבודות (אם כבר עשית)?? באיזה חנות קנית בסוף? (זוכרת שעשית סקר חנויות באיזור המרכז)

lilachh

New member
osni - בקר אור ../images/Emo42.gif

כן, עבדתי כבר והכנתי כמות נאה של מדבקות
. הכל צולם והפילם יפותח בקרוב. איכות העבודה טובה מאוד - אני לא זוכרת את השם של היצרן כי אני בעבודה אבל אם תדפדי כמה דפים רשמתי כבר את השם פה...בכל מקרה אני יכולה לבדוק בבית אם את רוצה... כמה טיפים: כהמדבקות מוכנות צריך לקלף אותם מהניילון/שקף בזהירות רבה על מנת שהמדבקה לא תתקל ותדבק קצה אל קצה אחר - כי אז המדבקה נהרסת.... שיר גם הציע פה למרוח שכבת צבע נוספת על השכבה הראשונה אחרי שהיא התייבשה, ניסיתי ואכן זה מייעל את קילוף המדבקה, אך עדיין תלוי בגודל המדבקה, צריך להיות מאוד עדינים וזהירים. בסוף קניתי בחנות בחלון שנקנית מרכז החומר (פרטים עליה יש בלוחות) אבל גם מצאתי חנות שהיא מצויינת עבורי ונמצאת בבני ברק בשם גלזור - היא נמצאת ממש ליד מרפאת השיניים שלי וגם לא רחוק מהעבודה, המחירים בה לפי מה שראיתי עד עכשיו הם הכי סבירים ויש בה מבחר עצום של חומרים (גם עליה יש פרטים בלוחות) - מומלץ מאוד לבקר שם. אם יש עוד שאלות אשמח לענות

עינתפ

New member
הטושים למדבקות נמכרים בצבעים

בתפזורת, יש הרבה גוונים?? או נמכרים בחבילות של גוונים בסיסיים?? כי בצבעים אני קונה כמה ומערבבת לגוון שונה.

lilachh

New member
דפי איורים - הסבר ../images/Emo80.gif

מה שאני קיבלתי בסט זה 2 דפי a3 עם ציורים של כל מיני פרחים וכל מיני פרפרים, פשוט פרחים ופרפרים רק עם קונטור....ברשת שטח אפשר למצוט טונות כאלה...האמת שעשיתי כמה משם ויצא נהדר...אם את רוצה אני אוכל לסרוק את זה ביום ראשון.

עינתפ

New member
שוב לגבי המדבקות... לפני שבוע/שבועי

שבועיים מישהי פירסמה פה שלב, אחר שלב של ההכנה. חיפשתי בחיפוש, ולא מצאתי (אומנם חיפשתי תחת השם של שיר כי נדמה לי שהיא זו שפרסמה ותחת מדבקות חלון, ולא מצאתי את ההסבר) תוכלו בבקשה לעזור לי?? תודה אם כן

lilachh

New member
יש הסבר ממש פה למעלה ../images/Emo20.gif

תסתכלי בהודעה השניה שמשורשרת כאן - היא של שיר - והיא מסבירה יופי. אני הלכתי על פי ההסברים שלה, יצא נהדר, יש פה גם באחת ההודעות למעלה טיפים שלי. - אחרי התנסות. בהצלחה ויום מקסים שיהיה

dili

New member
עינת... ../images/Emo91.gif

את בדי הציור תקני בקרביץ! יש בקומה התחתונה בלב המפרץ. אחרי סבב בכמה חנויות אומנות ראיתי שקרביץ זולים יותר במחירי הקנווסים.

עינתפ

New member
../images/Emo36.gif זהו שהיום נוכחתי ../images/Emo26.gif

לדעת שבאמת קרביץ זולים בהרבה לדוגמא בד 25X30 בקרביץ עולה 12 ש"ח ואילו בחנות בלב המפרץ 18 הגזמה. רק שלא היה לי מספיק זמן להסתובב כי הייתי חייבת לקחת את הבן שלי מהגן ב-12:30. ובקרביץ במקום מגורי נגמרו להם הבדים בגודל הזה (מעניין מי קונה...:- אז קניתי 5 צבעים למדבקות כל צבע 8.90 ש"ח של C2 נראה כמו טוש אבל בשפורפרת וגם הצבע השחור באותו הדבר ובאותו המחיר.

למעלה