אני כרגע עוברת מיונים למודיעין, אבל עדיין לא החלטתי אם אני מעוניינת בתפקיד או לא. זה נכון שכל זמן שאני רשומה במודיעין אני חסומה לשאר הדברים ואני לא אקבל זימונים ממשהו אחר? (לדוגמא דוברות ומידע).
כמו שחשבת, תפקידים בחיל המודיעין חוסמים את כל המיונים האחרים! למרות זאת תפקיד במודיעין יכול להיות מאוד מעניין! לאיזה תפקיד את ממוינת במודיעין? גם חברה שלי ממוינת לשני תפקידים: מודיעין-אלקטרוני ומודיעין-מחשבים.
אני ממוינת לתרגום ועיבוד חומר מודיעיני בשפות לועזיות (או משהו כזה) ותר``צ טכנולוגי. אין לי מושג מה זה בדיוק אומר, אבל במבחנים שהיו לי אמרו שאלה תפקידים טובים.
נחזור על המנטרה הקבועה. מבחני דוברות ומידע נערכים פעמיים בשנה, פבואר ואפריל, שני המועדים היו כבר. אם את בי``א, יש לך עוד כמעט שנה עד המועד הבא, תמשיכי במודיעין, בכל שלב את יכולה לחתום על ויתור כמיטב ידיעתי.
אני יודעת שכבר היו מיונים לדוברות ומידע וכנראה לא זומנתי בגלל שאני במחנים למודיעין. אבל אני מכירה מישהו שבדובר צה``ל שיכול אולי להפעיל כמה קשרים. יש סיכוי שיזמנו אותי למרות שפיספסתי את היום מיונים??? (ולא- אני לא בי``א) למרות שמודיעין זה מעניין, דוברות ומידע זה יותר מעניין...