שאלה לגבי מועדון הדיבייט

דנדונה5

New member
שאלה לגבי מועדון הדיבייט

מועדון הדיבייט פתוח רק לסטודנטים הלומדים באוניברסיטה? מה לגבי אלה העתידים ללמוד בה? או אלה שאוהבים רטוריקה ודיבייט? תודה מראש. שבוע טוב.

ברמת העקרון

כן, רק לסטו' מהאונ'. אבל... אם אתה נורא רוצה להיות במועדון, אתה יכול לבוא לשיעורים התאורטיים ולא נראה לי שתהיה איזשהי בעיה שגם תטול חלק פעיל בחלק המעשי של השיעור\מפגש. אולם סביר להניח שלא תוכל להשתתף בתחרויות וכל מה שנלווה לכך.

flutter girl

New member
גם לאלה העתידים ללמוד בה

אני יודעת שהם מקבלים גם תלמידי מכינה לדיבייט, והם דווקא מאוד שמחים לקבל אנשים שעומדים ללמוד בה ולאו דווקא כאלה שהתחילו - מאחר שהם רוצים כמה שיותר שנים לפתח את הדיבייטור המיועד. הבעיה היחידה היא שהמיונים היו לפני כמה שבועות והם לא נוטים לקבל אנשים באמצע, ככה שהאפשרות היחידה כרגע היא לבוא בתור צופה אך ללא יכולת להשתתפות פעילה בדיבייטים עצמם.

דנדונה5

New member
תודה.

תיקון לתגובה של "רק רצה מסטיק.."- אני זו-מישהי לא-מישהו ולכן זה "אם את..." . לגבי ה-"לא נוטים לקבל אנשים באמצע.."-זה נתון לשינוי?מי מנהל המועדון?או מישהו שאחראי עליו? יש לי איזשהו רקע בתחום אולי זה יכול לסייע(מכיוון שזה "אמצע")? תודה לשניכם. יום טוב.

flutter girl

New member
תשמעי,

אני מציעה לך להגיע למפגש הבא שלהם, ולברר. הם לא מקבלים אנשים באמצע מהרבה סיבות, אבל את תמיד יכולה לנסות. המפגש שלהם הוא ביום שלישי, שעה 18:00 באולם 711 (בניין ראשי קומה ראשונה).

למעלה