שאלה לגבי מוצרי עור:

adva g

New member
שאלה לגבי מוצרי עור:

אני מקווה שתוכלו לענות לי על שאלה שעניינה אותי לגבי מוצרי העור הכל-כך פופלרים (לצערי)- האם למוצרי עור תעשייה משלהם, כלומר האם חיות נהרגות במיוחד לשם מטרה זאת? או שתעשיית העור עובדת יחד עם תעשיית הבשר, ובחיות שנשחטות משתמשים לבשר ולמוצרי עור?

תשובה ושאלה לגבי מכחולים

בקשר לעור תעשיית העור, לפי אנונימוס, משתמשת בפרות מתעשיית החלב והבשר. לא משתמשים בתרנגולות, כי תראי איזה עור דק יש להן... ושאלה משלי... המורה לאומנות הראתה לנו היום מכחולים חדשים שבית הספר רכש, והיא אמרה שהם עשויים משערות זנב סוס. השאלה היא, אם למישהו יש יותר מידע, או רעיונות מה אני אמורה לעשות? תודה

האפי לי

New member
מתקנת מאוד את נטע

הביקוש למוצרי עור הוא חלק מאוד עיקרי בכמויות השחיטה פעם זה החל כתוצר לוואי היום לעומת זאת עור הוא מוצר שגובה המון חיים, אז כן הם נהרגים גם כתעשיה - יש באתר של אנונימוס מאמר שמסביר את זה יותר טוב ממני ואם את מתעניינת עוד קצת אז אדידס היא כרגע חברה מוחרמת כי הם משתמשים בעורות של קנגורו

lilithmm

New member
כאן נמחקה הודעה

משום שלא עמדה בתקנון הפורומים

vegi force 1980

New member
אם כתוב על נעליים שהן מיוצרות בסין

והן מעור.... אייךף אני יכול לדעת שזה לא עור של איזה כלב או חתול או קוף או משהו כזה? יש לי נעליים שנקראות מגב... הרוב של זה לא עור אלא מין סוג של בד מה שכן אמור להיות עור ממש לא מתנהג כמו עור (עור לא נשרף) אני מחכה רק שיהיה לי כסף לקנות נעליי בד כי כרגע אין לי אבל אייך אני אמור לדעת איזה עור זה לפחות?

למעלה