שאלה לגבי מזרונים

• פותח הנושא Aleph
  • פורסם בתאריך

Aleph

New member
שאלה לגבי מזרונים

שלום לכולם, מישהו יודע איזה סוג מזרן מתאים לטיפולים בשיאצו והיכן ניתן להשיג כזה? תודה.

מזרון שיאצו

ישנם סוגים שונים של מזרנים אני ממליצה תמיד לקנות את העבים יותר בעלי כמה שכבות. גם הגודל משתנה הוא נע בין 70 סמ- למטר רוחב ו 1.80 -2.00 אורך. לגבי חנויות , מאיזה אזור אתה מעוניין לרכוש את המזרן? יום טוב יעל

Aleph

New member
מזרונים

יעל תודה על התשובה, אני גר בתל אביב ואשמח אם תוכלי להפנות אותי לחנויות באזור.

אני לא תל אביבית כבר 5 שנים...

אבל יש לי 2 מקומות ששווה לבדוק המילניום רפואה סינית - דרך פ"ת 126 ציינה שופ - דרך פ"ת 50 . בהצלחה

הי יעל, לשם מה מזרון מיוחד?

מה עושה אותם מיוחדים או נדרשים? השאלה שלי נובעת מכך שכאשר למדתי תחום זה ב 1990, בקולג´ הישראלי... השתמשנו במזרוני ספורט על הרצפה או בסדין, לא דובר בתקופה ההיא על מזרונים מיוחדים. אני מבקשת לדעת מה קיים במזרון המיוחד העושה את העבודה/ ההשפעה של הטיפול יעילה יותר. רוב תודות, שבת שלום אסתיה

הכל שאלה של נוחות..

אסתיה יקרה, שבוע טוב, מזרון מיוחד הינו פשוט רחב יותר ובעל שכבות רבות יותר , ולכן הוא נוח יותר הן למטפל והן למטופל . אני משתמשת במזרן של 2.10*2.10 היתרון במזרון שכזה הוא בעיקר בכך שגם אני וגם המטופל נהנים מהמזרון , הברכיים שלא לא נהרסות, ומטופל קצת גבוה / שמן לא יוצא מהמזרן.. אני מאמינה שנוחות בעת הטיפול הן למטפל והן למטופל משפיע מאוד על איכות והצחת הטיפול , לכן אני ממליצה על תנאי פתיחה טובים , כמו השקעה במזרון טוב אם כי כמובן אין חובה וכבר חוויותי טיפולים מעולים על שטיח... שוב שבוע נפלא, יעל

למעלה