שאלה לגבי מחזור

שאלה לגבי מחזור

היי בננות רצית לשואל שאלה... אני ילדתי לפני חודשיים בן מדהים בשם פאר. אני מניקה אותו מאז שהוא נולד. היו לי דימומים חודש אחרי הלידה וזה הפסיק לי.שבועיים אחרי זה כיבלתי מחזור זה נראה לכם תקין ? יש לי טור לרופה שלי רק שבוע הבא ואני קצת מודגת. כי אומרים שאישה מניקה לא אמורה לקבל מחזר
אז למה קילתי

אפרת12

New member
זה לא בסלע

המחזור ההורמונלי לא תמיד פועל כסדרו כאשר מניקים, אבל זה לא אומר שאסור לו... הרבה נשים מקבלות מחזור תוך כדי הנקה, לפעמים באמת אחרי חודשיים, לפעמים אחרי שנה.

lulyK

New member
אשה מניקה יכולה לקבל מחזור,

אבל בכלל לא בטוח שהדימום שהתחדש הוא מחזור. תשאלי את הרופאה שלך בשבוע הבא, ואם את מודאגת, את יכולה להתקשר אליה קודם

TheSunshine

New member
אני בדיוק באותו המצב

אחרי חודש הדימום או ההפרשות שהיו כמעט ונעלמו ואז פתאום היה שבוע של דימום דמי דומה למחזור. גם אני רק מניקה. התקשרתי לרופאה שאמרה שזה נשמע לה מוזר כי בדרך כלל המחזור לא מגיע כל כך מהר אצל נשים מניקות וקבעה לי תור. עכשיו כבר שלושה ימים אין דימום בכלל ומחר התור. אני כבר ממש בהתלבטות אם לבטל אותו... (רופאה פרטית וזה יעלה לי לא מעט..)

Joy107

New member
זה מאוד אינדיבידואלי...

אז לא לדאוג.. אני מניקה מלא ולמרות זאת, ארבעה שבועות בדיוק אחרי הלידה, קבלתי מחזור. אחרי עוד ארבעה שבועות הגיע עוד מחזור - קצר מהרגיל - ואז נעלם. השבוע, ביום שני, בדיוק ביום שמור חגג חצי שנה קבלתי מחזור שנעלם היום בבוקר. הרופא אמר לי שלמרות בבדרך כלל בהנקה אין מחזור, זה מאוד אישי ובהחלט יכול להיות שהוא יגיע בתדירות זו או אחרת. בכל אופן, הבדיקה תרגיע אותך

למעלה