שאלה לגבי מחיר הגיוני לsansa clip

pinprick

New member
שאלה לגבי מחיר הגיוני לsansa clip

הי אני רוצה לקנות את המכשיר עם זיכרון של 4, וראיתי מגוון די גדול של מחירים.. המחיר הכי נמוך בזאפ הוא 230, ויש אותו בכמה חנויות ולא רק באחת. היום כששאלתי באיזה חנות בעיר מגוריי אמרו לי 290 (!). כשאמרתי לו שראיתי אחרים זולים יותלר ב 60 שקלים הוא התחיל לספר לי שיש בעיה עם החברה הזאת כי יש זיופים שלהם ואף אחד לא יכול לשים לב שזה זיוף עד שמפרמטים ואז זה פתאום לא עובד, ושלוקח הרבה זמן עד ששמים לב שזה זיוף ואז כבר אין אחריות וכו' וכו' וכו'.. שאלתי אליכם: האם המוכר הזה נואש למכור וקצת שקרן, או שגם אתם נתקלתם/שמעתם על בעיות מהסוג הזה? אני מתלבטת האם להשקיע 60 שקלים נוספים (ולגאול את המוכר מהסרט שהוא חי בו).. תודה רבה!

יאיר B

New member
זיופים? לא חושב שיש כאלה.

לא שמעתי על כאלה לנגני סנדיסק (אבל לאיפודים אני יודע שיש בחו"ל, אולי גם בארץ). מצד שני, זה שאני לא שמעתי על כאלה לא אומר שאין (יש גם מניע לזיופים של סנדיסק - היא החברה השנייה בגודלה בעולם לנגנים ואם מזייפים את החברה הראשונה בעולם, למה לא לזייף גם את השנייה?). לגבי הבדלי המחירים - לדעתי יש עניין של יבוא עצמי/מקביל מול יבוא של יבואן רשמי. ביבוא עצמי/מקביל המחירים יהיו זולים יותר. השאלה היא איזה שירות תקבל מהיבואן הפרטי אם תהיה בעיה (מול השירות שתקבל מיבואן רשמי אם תהיה בעיה).

למעלה