שאלה לגבי מחשב נייד

mozman11

New member
שאלה לגבי מחשב נייד

שלום לכולם. קניתי מחשב נייד של חברת www.elitegroup.de המחשב פועל עם מעבד בטכנולוגיה של 0.15 מיקרון של חברת sis הכולל 128K זיכרון מטמון פנימי ו 64K זיכרון מטמון חיצוני על הלוח אם, כרטיס מסך של SIS עם 32 מגה זיכרון מהירות המעבד היא 667 מגה הרץ והזיכרון של 256 מגה פועל במהירות 133 מגה הרץ מסך 14.1 TFT LCD דיסק קשיח של ibm נפח 10 גיגה. CD ROM X24 4 חיבורי USB, יציאות סריאלי, מדפסת, מסך, יציאת טלוויזיה, אינפרא אדום, מודם, כ. רשת, יציאה לרמקולים כולל SPDIF , כניסה למיקרופון. המחשב לא כולל סוללה, הסוללה היא חיצונית ועולה כ 200 ש"ח המחשב עובד איתה כ שעתיים וחצי קניתי אותו ב3600 ש"ח כולל מע"מ בתשלומים של 24*150 ללא ריבית וללא הצמדה. האם מדובר במחיר טוב? אני יכל להתחרט תוך 14 יום ולקבל את הכסף.... המחשב עובד חלק עם WIN XP PRO אשמח לשמוע מה דעתכם? תודה, ארז

המפרט נשמע מעניין וטוב

אם אתה אומר שהוא עובד עם XP בצורה חלקה אז סימן שאין בעיה עם המעבד. נראה לי די מוזר שהסוללה חיצונית. ה-CD פנימי? מה לגבי כונן דיסקטים? והכי חשוב - מה עם אחריות? המחיר פיצוץ , אבל יכול להיות שזה על חשבון שירות ואחריות. כדאי לבדוק את זה טוב טוב. אמיר.

mozman11

New member
מחשב נייד-המשך

כונן דיסקטים חיצוני חיבור USB. ה CD פנימי- קורא רק CD-R אחריות שנה על הכל גם חבר שלי קנה וקיבל הביתה אריזה פגומה, החליפו לו את זה ללא שאלות

נראה פיצוץ ../images/Emo59.gif

(אבל מבחינה טובה). המחיר ממש מציאה. מה לגבי המשלוח? מהיכן זה מגיע? אירופה? אמיר.

mozman11

New member
מחשב נייד - ההמשך - פרק 2 "הפיצוץ"

החברה היא גרמנית, אבל כתוב בתווית היצור בתחתית המחשב שהוא נולד בטאיוון. קניתי אותו ביוניברס קלאב בנס-ציונה.

mozman11

New member
מידות סוללה

הסוללה גודלה כ שליש מגודל המחשב, עולה 280 ש"ח ועובדת כ2.5 שעות

למעלה