שאלה לגבי מיונים ללוחמת תותחנים

מעין .א.

New member
שאלה לגבי מיונים ללוחמת תותחנים

אז קודם כל חזרתי אתמול מסדרת שטח של ``עמית לכושר`` שהיתה הסדרה הכי שווה בעולם!!! נהנתי נורא! ולכל הבנים שמזלזלים בבנות אז עשיתי בדיוק כמו כולם ואף יותר! לא ישנו כמעט שלושה ימים ואני תמיד זו שהתנדבה לקחת את התיק עם בקבוקי המים וסחבתי אותו בכל המסעות וההפעלות שעברנו. היה ממש גדול מהחיים!!!!!!!!!!!! אפילו כשכולם היו ממש עייפים אני חתכתי את הסלט והכנסי הרבה רעל. בכל אופן רציתי לשאול עם יש עוד בנות שקיבלו מיונים ל- 16.4 לניצנים, מיונים לתקידים לחימתיים התנדבותיים (כמו: לוחמת תותחנים ואב``כ), אם מישהי קיבלה שתכתוב לי בבקשה!!!!!! וחוץ מזה אם יש בנות שכבר היו ויודעות מה עושים במיונים אז תכתבו לי גם, אני נורא סקרנית מה יעשו שם ( מבחינה פיסית ומבחנים). ואם יש משהו יודע עוד פרטים על המיונים או התפקידים שמציאים (מפעילת משגר מנתץ, קשרית תותחנים, משנה טכני, לוחמת אב``כ ולוחמת בטחון שוטת) ואיזה מבין התפקידים הכי קרבי מבחינת פעילות בשטח מוזמן לכתוב לי!!!!! אני נורא אשמח לשמוע!!!! אז מקווה שמשהו יכתוב לי תשובה!!! מעין. נ.ב.- כל מי שעבר את הגיבושים שהיו עכשיו בפסח המון מזל טוב!!!!! למי שנפל- לא נורא זה לא סוף העולם ויש עוד תפקידים אחרים ומעניינים אולי אף יותר. ד``ש חם לטל עדתו- שמעתי שנורא נהנת בסידרה הייתי רוצה לשמוע יותר פרטים תכתבי לי!!!

אין לך מה לדאוג

היי מעין ראשית האחל לך המון הצלחה במיונים . שנית אספר לך שיש י חברה שהיא גם לוחמת בתותחנים - מפעילת מנתץ והיא נורא נהנת מהשירות שלה אני יכולה לשתף אותך בכך שבמיונים לא עושים שום דבר חריג וקשה ... יתנו לך בהתחלה למלאות ראיון ואחכ יסיבירו לך קצת על התפקיד והשירות בו . לאחר מכן יעשו לך פק``ל כוח ויתנו לך כל מיני משימות אחת מהן אני זוכרת הייתה לשכוב שקים על חול ולמלא אותם ולבנות מאין מגדל אל תחששי אם את עושה אימונים באופן קבוע את תראי את עצמך שורדת אל חשש .! בקשר לכל התפקידים שכתבת אני יודעת שחוץ מ- לוחמת אבכ ולוחמת ביטחון שוטף שאר התפקידים הם בתוך חיל תותחנים שבסיום הטירונות שתעשי בשיבטה תצטרכי לדרג את רצונך אם זה משגר , מנתץ , קשרית ... בכל אופן מבחינה פיזית אין לך מה לדאוג ...

מעין .א.

New member
תודה רבה!

המון תודה על כל האינפורמציה!!! יש לי עוד בקשה: את יכולה לתת לי את המס` טלפון של החברה שלך שהיא מפעילת משגר מנתץ, הייתי רוצה לשמוע יותר על התפקיד הזה כי הוא מעניין אותי! תודה מראש! דרך אגב- מאיפה את? את גם באחרי? היו לך מיונים? שיהיה בהצלחה בכל אופן ותעדכני אותי על כל מה שאת יודעת! ביי.

פשוטת העם ...

היי מה שלומך ?... אממממ...אין לי בעיה להביא לך תטלפון הפך היא אפילו תשמח לעזור לך ותת לך מידע אבל אני אשלח זאת באיימל ... ואני פשוטת העם חייה לי בשקט ובשלווה בעיר חולון שנמצאת במרכז הארץ כמו כן אני גם ב``אחרי `` כמעט שנה וחצי ( גם זאת מתותחנים בוגרת אחרי ( וכן היו לי מיונים לפני חצי שנה בערך ללוחמת מג``ב ...התקבלתי לאחר מאמץ דל מאוד . וזהו אני מקווה שתקבלי את התפקיד הנכון והטוב ביותר בשבילך . אמן ! בהצלחה

מעין .א.

New member
היי!

את יודעת את ה-e.mail שלי? דרך אגב בסוף הדרוג שלי היה מקום ראשון לוחמת אב``כ ושני מנתץ.

למעלה