שאלה לגבי מילות חיפוש

שאלה לגבי מילות חיפוש

איך אני יכולה לדעת מה המחיר של מילות החיפוש שאני רוצה לפרסום ממומן בגוגל? והאם אפשר להציב מילות חיפוש גם סתם כך, לפרסום אורגני?

igorzvagelsk

New member
פאשה לייבסיטי הוא הבנאדם בשבילך.

אני מאמין שבקרוב תקבלי תשובה רצינית בנושא

תודה :)

מבחינת התשובה, הקדימו אותי. נושא חשוב שבכל זאת אציין בהזדמנות זו הוא שמשקל תג המטא של מילות המפתח (כלומר meta keywords) הוא נמוך יחסית, אפקט שמקדמי אתרים הביאו אליו עקב הקלות שבביצוע המניפולציה. לכן, אם מתמקדים במילות מפתח, כדאי להציב אותן בתוכן ובכותרות - לדוגמא - ולא בהכרח בmeta.

זה בסדר, תרגיש חופשי תמיד להוסיף../images/Emo101.gif

לכל אחד יש את זווית הראיה שלו, ואת הדגשים שלו. זה מה שכיף בפורום (לדעתי), שאפשר לשמוע דיעות מכמה כיוונים...

אני מסכים לחלוטין

לכן לא הרגשתי צורך לחזור על דברים שנאמרו כבר, אלא להוסיף זווית נוספת. איני מוצא תועלת רבה בהודעות שעיקרן "אני מחזק את דבריו של" או "אני מסכים איתו", בלי תרומה נוספת לשיחה.

מילות חיפוש בגוגל

מחירים למילות חיפוש את יכולה לקבל אם את פותחת קמפיין. את לא חייבת ללכת עד הסוף, אבל זה חלק מהתהליך. לגבי קידום אורגני (לא פירסום אורגני): כן, אם את רוצה לקדם אתר באופן טבעי בתוצאות החיפוש האורגניות של גוגל את חייבת להחליט מהן מילות החיפוש בהן את מקדמת את האתר, ולהציב אותן במיקומים הדרושים (כותרות, תפריטים, תוכן ועוד...).

הכוונה לפתיחת קמפיין

אביטל, קודם כל תודה רבה.. שנית, הכוונה לאם אני פותחת קמפיין, זה רק אם אני באמת עושה את זה בגוגל? אם אני סתם בודקת על יבש, אין לי אפשרות לדעת מחירי מילות חיפוש?

כפי שציינתי...

את יכולה לפתוח קמפיין ולא לסיים אותו. כ. האשראי הוא רק בשלב האחרון. לפני כן יש את נושא המחירים.

למעלה